in ,

Jeden z najbohatších Slovákov chce odísť zo Slovenska. Nepáči sa mu, že vznikne vláda Fica

Podnikateľ Miroslav Trnka z firmy Eset plánuje odchod zo Slovenska. Dôvodom je aktuálna politická situácia a opätovný návrat Roberta Fica, resp. strany Smer-SSD do vlády. S informáciou prišiel portál Pluska. 

Trnka dlhodobo kritizuje stranu Smer a to, že si nevie predstaviť podnikanie v štáte, do ktorého čela sa opäť postaví Robert Fico. To povedal už v minulosti, dávno pred parlamentnými voľbami. A zdá sa, že to, čo povedal, chce aj zrealizovať.

„Keď počúvate slovník pána Fica a jeho pomocníka Blahu, tak čo by ste očakávali, keby sa zmocnili moci v štáte? Asi by sme tu ďalej nemohli fungovať. Eset má na Slovensku väčšinu vývojárov, v Bratislave si chce postaviť veľký kampus. Nebolo by preňho jednoduché odísť,“ povedal Trnka pred takmer rokom v rozhovore pre denník SME s tým, že firma zváži odchod zo Slovenska v prípade opätovného nástupu Smeru do vlády.

Ing. Miroslav Trnka je slovenský podnikateľ, zakladateľ a spolumajiteľ slovenskej softvérovej antivírusovej firmy ESET.

Viac o firme ESET a podnikateľovi Trnkovi nájdeš na druhej strane článku.

Fico má problém, nevie nájsť ministra zahraničia

Za 30-ročným futbalistom Ondrejom žialia všetci. Odkaz jeho partnerky bolí asi najviac: “Netušila som, akú trpkú a neznesiteľnú dohru budú mať moje slová”