in ,

Heger sa pýta Fica, Blahu, Beňovej a zvyšku ich vykoľajenej strany, či majú ešte hranice

3.5.2022 (Webnoviny.sk) – Premiér Eduard Heger (OĽaNO) vyjadril podporu prezidentke Zuzane Čaputovej po tom, čo na proteste strany Smer-SD v Nitre na 1. mája odzneli na jej adresu vulgárne nadávky zo strany jeho účastníkov.

„Páni Fico, Blaha, pani Beňová a zvyšok vašej vykoľajenej strany, verejne sa vás pýtam. Máte ešte hranice? Po vašom prvomájovom burcovaní v Nitre o tom silne pochybujem. Trojnásobný premiér Fico sa na pódiu usmieval, keď dav skandoval vulgarizmy na adresu prezidentky. Neskôr sám vulgárne nadával. Vykrikoval, že pozná pravdu o vražde Kuciaka. Pri Ukrajine ľutoval zabitých Rusov. Robert Fico a jeho s.r.o. je taká hladná po moci, až nemá žiadne zábrany,” priblížil slovenský predseda vlády.

Cieľom Smeru-SD je podľa jeho slov živiť v ľuďoch strach, vzbudzovať nenávisť a útočiť na najvyšších ústavných činiteľov. „Nie však v rámci politického zápasu, ale osobne a vulgárne. Na to neexistuje žiadne ospravedlnenie. Hanbite sa,” dodal Heger.

Viac k témam: Premiér Slovenskej republiky, Prezident SR
Zdroj: Webnoviny.sk – Heger sa pýta Fica, Blahu, Beňovej a zvyšku ich vykoľajenej strany, či majú ešte hranice © SITA Všetky práva vyhradené.

Sociálna poisťovňa zaviedla pre klientov nový elektronický účet poistenca, nájdu tam viacero informácií

Čo Putin urobí 9. mája? V hre sú rôzne scenáre vývoja na Ukrajine, aj jeden veľmi nepravdepodobný