in ,

Heger: Deň narcisov sa na Slovensku stal tradíciou a symbolom solidarity s onkologickými pacientmi (video)

11.6.2021 (Webnoviny.sk) – Deň narcisov sa pre ľudí na Slovensku stal tradíciou a symbolom solidarity s onkologickými pacientmi. Uviedol to predseda vlády Eduard Heger (OĽaNO), ktorý sa v piatok na Úrade vlády SR (ÚV SR) stretol s výkonnou riaditeľkou Ligy proti rakovine Evou Kováčovou.

Informoval o tom tlačový a informačný odbor úradu vlády s tým, že do charitatívnej zbierky sa zapojili aj zamestnanci ÚV SR spolu s premiérom.

Heger podotkol, že máloktorá verejno-prospešná zbierka má takú silnú atmosféru ako Deň narcisov. Poďakoval sa Lige proti rakovine za obetavú prácu a pomoc, ktorú poskytujú chorým pacientom a ich blízkym.

Piatkové stretnutie bolo historicky prvé stretnutie predstaviteľov Ligy proti rakovine s predsedom vlády SR na pôde úradu vlády. Podľa jeho slov budú mať dvere na úrade vlády vždy otvorené.

Do nedele 20. júna je možné zapojiť sa do zbierky a prispieť prostredníctvom SMS na číslo 848 v hodnote tri eurá alebo na účet zbierky.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: charita, Deň narcisov, onkologickí pacienti, premiér Slovenskej republiky
Zdroj: Webnoviny.sk – Heger: Deň narcisov sa na Slovensku stal tradíciou a symbolom solidarity s onkologickými pacientmi (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

V Bratislavskom kraji sa vymenilo vedenie piatich okresných prokuratúr, kandidátov bolo málo

Neďaleko Auschwitzu objavili na brehu rieky ľudské lebky a kosti, mohlo by ísť o masový hrob