in ,

Erika (†20), ktorý tragicky zahynul keď sa vracal zo zábavy, pochovali. Odkazy spolužiakov v kondolenčnej knihe natískajú slzy do očí.

Hrôzostrašná nehoda sa stala na Veľkú noc. Vyhasli tri ľudské životy

 

Hrôzostrašná nehoda na Veľkú noc. Vyhasli tri ľudské životy

Dve ženy boli na mieste mŕtve, muža sa snažili neúspešne zachrániť. Štvrtá účastníčka dopravnej nehody je v nemocnici.

Počas veľkonočného víkendu boli záchranári privolaní k dopravnej nehode, ktorá sa stala neďaleko Liptovského Mikuláša v skorých ranných hodinách. Tragická udalosť si vyžiadala tri ľudské životy. Pri nehode zomrel  Erik (†20) spolu so svojou sestrou Emmou (†22) a kamarátkou Kikou (†20). Štvrtú osobu, Sáru (19), previezli záchranári s úrazom hlavy do nemocnice.

Ešte minulý týždeň pre Erika usporiadali spomienkovú udalosť na bilingválnom gymnázium v Banskej Bystrici, ktoré navštevoval. Včera sa s ním na pohrebe rozlúčila aj rodina.

Tiesňovú linku 155 kontaktovali svedkovia udalosti s tým, že na mieste sa nachádzajú zranení. Privolaní záchranári na videli tragédiu, ktorá sa nedá ani slovami opísať. Na mieste nehody boli mŕtve dve ženy. Muža sa záchranári ešte pokúšali zachrániť, žiaľ, ich snaha nebola úspešná. Štvrtá žena bola s úrazom hlavy prevezená do nemocnice.

Erik bol mimoriadne obľúbený. Čo o ňom napísali spolužiaci sa dozvieš na ďalšej strane

Europoslanci schválili liberalizáciu vízového režimu s Kosovom, míľnik je podľa EÚ dôležitý aj pre užšiu spoluprácu

Smer-SD schválil ďalšiu časť volebného programu, boj proti zdražovaniu či národný program pôrodnosti