Categories: SlovenskoSprávy

DKV má vo svojej sieti už 175 000 nabíjacích staníc

18.5.2021 (Webnoviny.sk) – DKV Mobility, poskytovateľ služieb pro mobilitu v Európe, ponúka svojim zákazníkom prostredníctvom karty DKV +CHARGE prístup k viac ako 175 000 verejným nabíjacím bodom v celej Európe. Na Slovensku ich je viac ako 400 a ďalšie stále pribúdajú.

“Som rád, že môžeme našim zákazníkom zjednodušiť prechod k elektromobilite a tým ich podporiť v snahe znížiť dopad prevádzky vozových parkov na životné prostredie,” hovorí Lukáš Ondráček, riaditeľ slovenskej a českej pobočky DKV Euro service.

Prevádzku rozsiahlej siete nabíjačiek zabezpečuje joint venture Charge4Europe*. DKV Mobility prostredníctvom neho spolupracuje na území Európy s mnohými prevádzkovateľmi nabíjacích staníc a roamingovými partnermi. Firemní zákazníci profitujú pri nabíjaní s kartou DKV +CHARGE z transparentného, automatizovaného vyúčtovania od jedného poskytovateľa.

“Unikátne vlastnosti karty je okrem nabíjania elektromobilov možné využiť aj na tankovanie konvenčných palív. To ocenia predovšetkým firmy so zmiešanými vozovými parkmi alebo s hybridnými vozidlami,” dopĺňa Lukáš Ondráček.

Pre DKV Mobility je budovanie siete nabíjacích staníc zároveň cestou k dosiahnutiu vlastných ambicióznych cieľov z hľadiska ochrany klímy. Spoločnosť pracuje na tom, aby sa do roku 2023 stala klimaticky pozitívnou a znížila intenzitu emisií CO2 svojich zákazníkov o 30 percent.

O spoločnosti DKV Euro Service

DKV Euro Service je jedným z popredných poskytovateľov služieb v oblastiach mobility pre dopravný a logistický priemysel. Už od roku 1934 ponúka profesionálom v doprave množstvo služieb zameraných na optimalizáciu nákladov a efektívne riadenie vozových parkov na európskych cestách. Medzi ne patria napríklad bezhotovostné platby za produkty a služby u viac ako 180 000 obchodníkov so širokým portfóliom ponúkaných značiek a tiež služby jednotnej úhrady mýta alebo vratiek dane z pridanej hodnoty či spotrebnej dane.

DKV Euro Service je súčasťou DKV MOBILITY. Spoločnosť je zastúpená v 45 krajinách, zamestnáva viac ako 1 200 pracovníkov po celej Európe a v roku 2019 dosiahla obrat 9,9 miliardy eur. Aktuálne je v obehu viac než 4,2 milióna servisných kariet DKV a palubných jednotiek u približne 230 000 zákazníkov. Tento rok bola karta DKV vyhlásená po šestnásty raz za sebou za “Najlepšiu značku” v kategórii palivových a servisných kariet. Viac informácií na https://www.dkv-euroservice.com/cz/.

Informačný servis

Viac k témam: DKV Euro Service, elektromobilita, nabíjacie stanice, PR
Zdroj: Webnoviny.sk – DKV má vo svojej sieti už 175 000 nabíjacích staníc © SITA Všetky práva vyhradené.

Marko Martinovič

Recent Posts

Bývalá členka nebezpečnej sekty hovorí o ich praktikách. Proti klimatickým zmenám bojujú hromatným pohlavným stykom!

Ezoterické hnutie Allatra, známe pre svoje kontroverzné praktiky a konšpiračné teórie, opäť púta pozornosť verejnosti.…

14 minút ago

TAURIS potvrdil svoje líderstvo. Na Danubius Gastro získal najviac ocenení

Už je takmer nepísaným pravidlom, že výrobky od TAURIS a.s. každoročne dobývajú medzinárodný veľtrh gastronómie…

23 minút ago

Zomrel známy a úspešný motivátor Martin. Jeho život vyhasol za tragických okolností. Vinník z miesta ušiel

Martin Kolenička, rodák z Banskej Bystrice, si vybudoval meno ako vynikajúci podnikateľ a mentor v…

2 hodiny ago

Grófka Rošková na súde v kauze agrodotácií: Ako psychologička som nevedela, ako funguje poľnohospodárska spoločnosť (video)

Ľubica Rošková na začiatku procesu uviedla, že vypovedať bude až po výsluchu svedkov. Viac

2 hodiny ago

Demokrati žiadajú od Fica informácie, či Slovensko príde o eurofondy a chcú vedieť, aké budú nasledovné opatrenia (video)

Politický subjekt takto reaguje na informácie z Európskej komisie, ktorá Slovensku zaslala viacero listov. Viac

3 hodiny ago