in ,

Český väzeň zavolal do rozhlasu a požiadal o pieseň na prianie. Hrozí mu samotka. TOTO ho prezradilo!

Identifikácia odsúdeného netrvala dlho.

V Českej väznici sa stala nezvyčajná vec. Odsúdený, ktorého spoluväzni volajú “Zlodej”, zavolal do rádia a požiadal moderátorov, aby mu zahrali pieseň na želanie. Pieseň, ktorú si vybral, má výstižný názov. Kriminál.

Nie je to žiaden fór. Volajúci bol skutočne odsúdený a telefón mal pri sebe nelegálne. To, že mobilný telefón skutočne existuje a že bol nájdený v jednej z ciel, potvrdila pre televíziu CNN Prima, hovorkyňa väzenskej služby, Markéta Prunerová.

Skladba Kriminál s textom: „Moji kámoši jsou kriminál, yeah. Seděli aspoň jednou minimálně. Neboj brácho, nikdy nevydám tě, zámek na puse mám, yeah,“ tak znela v rádiu Spin na želanie všetkým väzňom v pri českej obci Vinařice.

Väzeň mal pri sebe mobil nelegálne a preto mu hrozí preradenie do horšej nápravno-výchovnej skupiny alebo písomné pokarhanie. Dokonca môže stráviť istý čas na samotke.

„Pro všechny z Vinařic. Od Zloděje,“

Identifikácia odsúdeného netrvala dlho. Pracovníci väznice ho spoznali po hlase a navyše sa predstavil do rádia rovnakou prezývkou, akú má medzi spoluväzňami. „Pro všechny z Vinařic. Od Zloděje,“

 

Skladba, ktorú dal odsúdený s prezývkou Zlodej zahrať na prianie všetkým spoluväzňom.

 

 

Podnikateľov aj v druhom polroku najviac trápila inflácia, stabilitu cien negatívne hodnotí viac ako polovica

Chorý chlapček urobil pred smrťou krásne gesto. Lekári sa mu od dojatia poklonili!