Už to neskrýva! Schumacher si užíva bozky a dotyky svojho priateľa. Jeho sxsvokra však vynáša informácie z jeho spálne!

foto: instagram.com

foto: instagram.com

Do verejného sporu sa pridala aj bývalá svokra Ralfa Schumachera, Ingrid Brinkmannová. Tá pokračuje v odhaľovaní intímnych detailov z jeho minulosti. Ingrid dokonca zašla aj do veľmi osobnej sféry a odhalila detaily o ich intímnom živote: „Samozrejme, že s Corou spával. Preto sme všetci verili, že ide len o škaredú fámu, že je Ralf gay.“ Pár mal počas manželstva syna Davida, o ktorom teraz babička Ingrid tvrdí, že bol počatý prirodzenou cestou, bez umelého oplodnenia. Hoci sa zdá, že Ralf má s Davidom skvelý vzťah, web Marca spomína, že vzťahy medzi Corou a Davidom sa v poslednom čase ochladili.

foto: instagram.com
Ralf Schumacher

Romantická dovolenka ako nový začiatok

Minulý týždeň strávil Ralf s Etiennom príjemné chvíle na luxusnej jachte v Saint-Tropez. Fotografi zachytili ich šťastné a bezstarostné chvíle, keď si spolu užívali slnko a more. Ich vzájomné objatia, bozky a šantenie vo vode ukazujú, že ich vzťah, ktorý trvá už dva roky, je plný lásky a porozumenia. „Ralf je konečne šťastný a uvoľnený,“ poznamenal jeden z blízkych priateľov páru.

foto: instagram.com
Ralf Schumacher

Zmena v živote pod tlakom verejnosti

Na palube luxusnej jachty pôsobil Ralf nesmierne spokojne a uvoľnene. Pre bývalého pretekára, ktorý bol roky pod obrovským tlakom verejnosti a médií, je táto zmena viac než vítaná. Zdá sa, že Ralf sa už nezaujíma o názory druhých a plne si vychutnáva svoju novú životnú etapu.

foto: instagram.com

Ich spoločná dovolenka na Azúrovom pobreží sa tak stala symbolom ich odhodlania kráčať spolu vpred, bez ohľadu na názory okolia. „Minulosť je za nami, teraz je čas sústrediť sa na budúcnosť,“ povedal Ralf, ktorý je rozhodnutý pokračovať v živote bez pretvárky.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.