Mladý motorkár dostal šmyk a narazil do auta, zraneniam na mieste podľahol (foto)

Presné príčiny a okolnosti tejto tragickej nehody sú predmetom vyšetrovania.

10.5.2024 (SITA.sk) – Dopravní policajti zo Senice vyšetrujú tragickú dopravnú nehodu, pri ktorej medzi obcami Osuské a Prietrž v okrese Senica prišiel o život 31-ročný motorkár. Podľa trnavskej polície jazdil vo štvrtok krátko po 19:00 v smere na obec Prietrž a pri prejazde pravotočivej zákruty dostal pravdepodobne šmyk.

„Vodič osobného auta Suzuki Vitara, ktorý išiel v tom čase oproti, už nedokázal zareagovať a došlo k čelnej zrážke s motocyklom. Náraz bol taký silný, že motorku odhodilo vľavo mimo cestu, kde sa odrazila od svahu a skončila na opačnom svahu. Pri nehode utrpel mladý motocyklista zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol,” informovala trnavská polícia.

Policajti podrobili 53-ročného vodiča auta dychovej skúške, ktorá alkohol v jeho dychu nepotvrdila. Presné príčiny a okolnosti tejto tragickej nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

Viac k témam: Motorkár, Tragická dopravná nehoda
Zdroj: SITA.sk – Mladý motorkár dostal šmyk a narazil do auta, zraneniam na mieste podľahol (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.