in ,

Atraktívny bonus v Niké: 50 eur pre nových hráčov

11.5.2022 (Webnoviny.sk) – Vstúpte do vernostného Klubu Niké a staňte sa klientom najväčšej stávkovej kancelárie na Slovensku. Niké uvádza atraktívny vstupný bonus 50 eur a ďalšie benefity tak pre nových, ako aj existujúcich klientov. Využite jedinečnú šancu a užívajte si výhody naplno!

O novinkách hovorí Martin Tibenský, riaditeľ pre stratégiu a rozvoj v Niké: “MS v hokeji sú od nepamäti vrcholom tipérskej sezóny na Slovensku. Pre nových hráčov sme preto pripravili veľmi zaujímavý vstupný bonus 50 €!”

Jeho využitie je pritom jednoduché. Hovorí opäť Tibenský: “Po registrácii a potrebnom overení dokladov od nás klient dostane 10 voľných tiketov, každý v hodnote 5 €. Celkovo tak 50 eur, ktoré môže využiť na tipovanie MS v hokeji, futbalu, hokeja, alebo akéhokoľvek športového odvetvia podľa vlastného výberu.”

To však nie je všetko. Automaticky sa novému hráčovi spustí aj Bonus bez limitu, kde môže získať ďalšie odmeny. Navyše, ak sa chce zabaviť aj v našom Svete hier, využiť by rozhodne mal aj 150 spinov zadarmo.

Zaregistrovať sa do Niké a následne čerpať všetky výhody môžete v každej pobočke Niké alebo na www.nike.sk.

A ak už hráčom Niké ste, aj na vás čaká viacero výziev a následných odmien. “Všetci hráči, ktorí hrajú v Niké už dlhšie, vedia, že pre nich prinášame neustále zaujímavé akcie. Aktuálne beží populárny Megabank, ktorý je nadotovaný celkovou odmenou 300 000 €. V ňom je potrebné tipovať každý deň vždy od soboty do piatku a odmena ich neminie. Alebo zábavu a vzrušenie môžu zažiť v našej novinke Gigaturnaji, kde rozdáme až 90 000 €,” dodal Tibenský.

Informačný servis

Viac k témam: PR, Stávková spoločnosť, Tipovanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Atraktívny bonus v Niké: 50 eur pre nových hráčov © SITA Všetky práva vyhradené.

Žilinka opäť vytiahol paragraf 363 a zrušil obvinenie advokátke z kauzy Fatima

Teroristické organizácie zneužívajú chaos vo svete, v boji proti Dá´iš nemôžeme poľaviť