Adam bojuje o život! Mieril za láskou, no zastavil ho náraz s policajtom. Dojímavé slová otcovi: “Čo som urobil zle?”

S nešťastiami, kde hlavnú úlohu hrajú životy mladých ľudí, sa v poslednom čase roztrhlo vrece. Nešťastná udalosť sa stala aj v piatok okolo 21. hodiny, keď mladý, iba 18-násť ročný Adam išiel na skútri do Žiliny za svojou priateľkou. No k svojej láske doteraz nedošiel.

Jeho cestu mu prekazil šofér osobného motorového vozidla VW golf, ktorý nerešpektoval zvislé dopravné značenie. Nešťastná udalosť, ktorá v priebehu sekundy zmenila životy niekoľkým ľuďom, sa stala na komplikovanej križovatke v Závodí.

Informácie o dopravnej nehode priniesol denník Nový čas.

Dňa 20.10.2023 vo večerných hodinách na ulici Žitnej v Žiline došlo k vážnej dopravnej nehode. Vodič osobného motorového vozidla zn. VW Golf, v križovatke pri odbočovaní vľavo, z doposiaľ presne nezistených príčin nerešpektoval zvislé dopravné značenie ,,Daj prednosť v jazde“, následkom čoho došlo k stretu s protiidúcim motocyklom. Náhodne okoloidúca hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky a okoloidúci príslušník pohotovostného policajného útvaru Krajského riaditeľstva PZ v Žiline v osobnom voľne, poskytli zranenému motocyklistovi okamžitú predlekársku pomoc. V súvislosti s uvedenou udalosťou, vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Žiline vzniesol 28-ročnému mužovi obvinenie pre prečin ublíženie na zdraví,“ opísala udalosti žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

Adam bol na motorke aj v Chorvátsku. Nešťastná udalosť si ho našla na Slovensku…

Aké slová povedal Adam otcovi pred prevozom do nemocnice? Dozviete sa na druhej strane článku

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.