90´s Super Fest 2024: Vzrušujúci návrat do slávnej éry s Masterboy

Nezabudnuteľné módne výstrelky, farebné líčenie, nové hudobné smery, kultové filmy. Uhádli ste! Ide o obdobie 90. rokov, ktoré bolo legendárnym desaťročím.

14.2.2024 (SITA.sk) – Nezabudnuteľné módne výstrelky, farebné líčenie, nové hudobné smery, kultové filmy. Uhádli ste! Ide o obdobie 90. rokov, ktoré bolo legendárnym desaťročím. Už tretí rok v rade sme sa so spoločnosťou Super Media rozhodli priniesť vám túto nezabudnuteľnú atmosféru pod holým nebom. Príďte si ju užiť už 25. mája v Nitre na najväčšom 90tkovom festivale na Slovensku90´s Super Fest 2024.

Týmto vám predstavujeme prvú kapelu festivalu, a tou je nikto iný ako legenda hudobného štýlu eurodance- Masterboy!

MASTERBOY

Sedíte v klube, hudba hrá, drinky sa pijú. S priateľmi začnete rozmýšľať nad tým, ako by ste zmenili svet. Znenazdajky príde myšlienka “Poďme si založiť kapelu!” Priznajme si, u mnohých tento nápad skončil po rannom prebudení so suchom v ústach.

Našťastie, nasledujúce ráno nezmenilo názor Enrica Zablera a Dja Tommyho Shleha. Tí totiž v londýnskom klube riešili to isté, a založili takto populárnu skupinu Masterboy. Písal sa rok 1990, keď v januári odštartovali svoju cestu za slávou. Začínali v malom- nahrali skladbu Dance To The Beat, ktorá sa mala hrávať exkluzívne v klube The Kinki. Ale skladba svojou popularitou prekonala aj ich vlastné očakávania a prerazila v rebríčku nemeckej hitparády, kde sa dokázala na popredných priečkach udržať neuveriteľných 16 týždňov. Ich úspech rástol spolu s popularitou eurodance. V roku 1992 sa do projektu zapojila speváčka Trixi Delgado. Ich najväčší triumf dosiahli v roku 1993 s piesňou Everybody Needs Somebody. Medzi ďalšie populárne tituly patrili Feel The Heat Of The Night, I Got To Give It Up (oba z roku 1994) a Generation Of Love (1995). Skupina Masterboy sa tešila popularite nielen v rámci Európy, ale aj Južnej Ameriky. Napríklad v takej Brazílii ich hrávali v rádiách pre ich obľúbenosť aj dvadsaťkrát denne.

V roku 2000 skupina vydala kompiláciu Best of Masterboy, ktorá sa umiestnila na 54. mieste nemeckého rebríčka albumov. O tri roky neskôr prestali pracovať na novej hudbe, čo veľmi sklamalo fanúšikov po celom svete. Ich skladby však neprestali utíchať v kluboch. Napríklad skladbu Feel the Heat Of The Night dodnes často remixujú DJi naprieč svetom.

Veľkolepý návrat na scénu nastal v minulom desaťročí a my sa tešíme, že ich budeme môcť vidieť aj na Slovensku! Návrat do 90tok spolu zažijeme už 25.mája na vlastnej koži a nasajeme nekonečnú energiu Trixi Delgado a charizmu kapely naživo na jedinečnej open-air párty 90´s Super Fest v Nitrianskom amfiteátri. Okrem legendy eurodance štýlu Masterboy máme pripravené aj ďalšie esá v rukáve!

Link na lístky: Lístky 90´s Super Fest 2024

Informačný servis

Viac k témam: 90´s Super Fest, Koncert, Masterboy
Zdroj: SITA.sk – 90´s Super Fest 2024: Vzrušujúci návrat do slávnej éry s Masterboy © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.