13-ročný Dávid si rozbalil darčeky a vzápätí mu dotĺklo srdce. Smúti aj primátor Partizánskeho. Svojej mamine napísal dojímavý list

Na Vianoce si Petra našla od Dávidka nádherný darček. Napísal jej list plný veršov a krásnych slov.

„Milá moja mamička, milujem tvoje prekrásne očičká. Milujem tvoje oči a tvoj úsmev, preto ti od srdca venujem tento darček. Nemal som viac peňazí na darček, tak túto básničku zo srdca ti venujem pod stromček. Tvoj úsmev ma vždy na duši poteší, lásku ti predávam, nech ťa trošku uteší. Milá mamička, posielam ti zo srdca dar, tento darček pod náš nádherný vianočný stromček. Spolu si vždy užijeme zábavu, tak neprajných ľudí hoď jednoducho za hlavu. Šťastné a veselé, nech ťa tento darček pri srdci zahreje. Tvoj syn Dávidko,“ napísal Dávid svojej mamičke.

K úmrtiu Dávida sa vyjadril aj primátor mesta Partizánske Božík.

„Malý veľký bojovník boj so zákernou chorobou prehral. Stal sa anjelom, ktorý bude ochraňovať svoju rodinu. Je mi to veľmi ľúto. Príbeh Dávidka a jeho zápas so zákernou chorobou spojil tisícky ľudí. Bol to šikovný žiak našej základnej školy, úspešný športovec, florbalista, kapitán tímu. Celý život mal pred sebou. Až kým neprišla zákerná choroba. Jeho mamička, otecko, súrodenci i celá jeho rodina boli jeho veľkou oporou,“ napísal na sociálnu sieť Božik.