Categories: FutbalŠport

Zmena plánov v tíme Al-Nassr, Ronaldo ochorel a vynechá úvodný duel proti Al-Shorta na ázijskej Lige majstrov

16.9.2024 (SITA.sk) – Hviezdny portugalský futbalový reprezentant Cristiano Ronaldo ochorel a nevycestoval so saudskoarabským tímom Al-Nassr do Iraku na stretnutie ázijskej Ligy majstrov proti tímu Al-Shorta. Práve v pondelok sa začala skupinová časť tejto súťaže vo vynovenom formáte. Podľa zástupcov družstva zo Saudskej Arábie sa CR7 necítil dobre a diagnostikovali mu vírusové ochorenie. Lekári A-tímu mu odporučili oddych.

Cristiano Ronaldo v prvej polovici októbra nastúpil v oboch dueloch portugalskej reprezentácie v Lige národov a skóroval proti Chorvátom aj Škótom. Na svojom konte má už rekordných 132 reprezentačných presných zásahov. Portugalčan v minulosti päťkrát získal trofej v európskej Lige majstrov, od príchod do Al-Nassr v decembri 2022 však stále čaká na zisk významnejšej trofeje.

V Ázii rovnako ako v Európe pristúpili od novej sezóne k úprave formátu Ligy majstrov. Jej 24 účastníkov rozdelili do dvoch skupín podľa regionálneho princípu a tie absolvujú po osem duelov. Z oboch skupín sa osem najúspešnejších účastníkov prebojuje do tradičnej vyraďovačky. Cristiano Ronaldo tak po pondelkovej absencii môže vstúpiť do súťaže v piatok v domácom prostredí v súboji proti katarskému Al-Rayyan.

Viac k témam: Liga majstrov, Vírusové ochorenie
Zdroj: SITA.sk – Zmena plánov v tíme Al-Nassr, Ronaldo ochorel a vynechá úvodný duel proti Al-Shorta na ázijskej Lige majstrov © SITA Všetky práva vyhradené.

Agentúra SITA

Recent Posts

Toto mnoho žien poteší! Vedci tvrdia, že ženy s veľkým pozadím sú chytrejšie a…

Výskumy poukazujú na prekvapivé spojenie medzi tvarom ženského tela a zdravím. Výsledky naznačujú, že ženy…

3 hodiny ago

Jovinečkova netradičná ponuka práce vyvolala rozruch: Výpomoc do kuchyne zháňa za plat, že aj učitelia či lekári môžu závidieť!

Filip Jovanovič, známy na sociálnych sieťach ako Jovinečko, spôsobil nedávno veľký rozruch svojou nezvyčajnou pracovnou…

4 hodiny ago

Za kultúru sa bude protestovať v 14 mestách na Slovensku, situácia je podľa organizátorov alarmujúca

Ku Kultúrnemu štrajku sa pridalo aj niekoľko desiatok zamestnancov Ministerstva kultúry SR.

6 hodín ago

Absencia predsedu parlamentu je podľa politológa zlým signálom. Danko chce väčší kus z koláča, než na aký má nárok

Postoj Šutaja Eštoka je nepochopiteľný. Namiesto toho, aby o post zabojoval, zložil zbrane a ustúpil,…

7 hodín ago

Blanár rokoval s ukrajinským ministrom zahraničia, dotkli sa aj problematiky dodávok ropy (video)

Sybiha vyjadril Slovensku súcit v súvislosti s povodňami a ponúkol i pomoc.

7 hodín ago