Útočník Rafa Silva sa zapísal do histórie, dostal červenú kartu po troch sekundách hry

Zatiaľ čo sa Athletico snaží uniknúť zostupu z brazílskej ligy, Cruzeiro bojuje o jednu z popredných pozícií.

27.10.2024 (SITA.sk) – V zápase najvyššej brazílskej futbalovej súťaže sa útočník Rafa Silva z Cruzeira Belo Horizonte negatívnym spôsobom zapísal do futbalovej histórie. Bol totiž vylúčený už po troch sekundách hry po tom, ako zasiahol súpera lakťom.

Spomenutý incident sa udial v zápase proti mužstvu Athletico Paranaense, v ktorom Cruzeiro prehralo 0:3. Rafa Silva zasiahol hráča Athletica Kaiqueho Rochu krátko po začiatku zápasu, keď sa obaja snažili získať loptu a rozhodca Rodrigo José Pereira de Lima neváhal udeliť červenú kartu 32-ročnému hráčovi Cruzeira napriek tomu, že to bol vôbec prvý faul v zápase.

Zatiaľ čo sa Athletico snaží uniknúť zostupu z brazílskej ligy, Cruzeiro bojuje o jednu z popredných pozícií, aby si zabezpečilo priamu účasť v nasledujúcej edícii Pohára osloboditeľov, juhoamerickej obdoby Ligy majstrov.

Tím z Belo Horizonte nechal v sobotňajšom zápase v meste Curitiba oddychovať niektorých dôležitých hráčov, keďže ho na budúci týždeň čaká druhý zápas Copa Sudamericana proti argentínskemu Lanúsu. Prvý zápas sa skončil remízou 1:1.

Viac k témam: červená karta, Rekord
Zdroj: SITA.sk – Útočník Rafa Silva sa zapísal do histórie, dostal červenú kartu po troch sekundách hry © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.