Ukázali sme silu v útoku aj na lopte a zaslúžene sme zvíťazili, zhodnotil Haraslín zápas v Azerbajdžane (foto)

Slováci zvíťazili v Baku nad domácim Azerbajdžanom 3:1.

14.10.2024 (SITA.sk) – Slovenská futbalová reprezentácia zvládla mimoriadne náročný duel v Baku, v pondelkovom stretnutí 1. skupiny C-divízie európskej Ligy národov 2024/2025 triumfovala nad domácim výberom Azerbajdžanu 3:1.

Zverenci trénera Francesca Calzonu využili na Štadióne Tofiqa Bahramova početnú výhodu, keďže od 70. minúty hrali domáci bez vylúčeného útočníka Mahira Emreliho. Víťazný gól v 75. minúte svojou typickou “obaľovačkou” strelil Lukáš Haraslín.

„Miestami to bol kostrbatý výkon z našej strany. Nedarilo sa nám robiť veci, ktoré sme si povedali pred zápasom. Domáci hrozili presne z toho, čo sme vedeli, že môžu byť úspešní. Trochu sme si na to nedali pozor, ale v závere sme sa snažili kontrolovať priebeh a zaslúžene sme zvíťazili. Pomohla nám aj červená karta, ale stále sme sa snažili tlačiť dopredu a vidíme, že ani na tejto úrovni už niet slabého súpera. Ukázali sme našu silu v útoku a na lopte, takže sme zvíťazili zaslúžene. Som rád, že mi to tam konečne padlo a pomohol som mužstvu k dôležitým trom bodom,” zhodnotil duel Haraslín.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Futbal (Liga národov): Azerbajdžan – Slovensko (fotografie)

V dvanástom vzájomnom súboji dosiahli Slováci okrúhly desiaty triumf a nadviazali ním na septembrový triumf 2:0 nad týmto súperom z Košíc.

Viac k témam: Liga národov, Liga národov 2024/2025
Zdroj: SITA.sk – Ukázali sme silu v útoku aj na lopte a zaslúžene sme zvíťazili, zhodnotil Haraslín zápas v Azerbajdžane (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.