New Jersey Devils neprežíva optimálnu časť sezóny, Nemec sedel na tribúne a Tatar odohral len sedem minút

Tím New Jersey Devils prehral zápas s New Yorkom Islanders 3:4 po predĺžení.

26.10.2024 (SITA.sk) – Zámorský tím New Jersey Devils neprežíva optimálnu časť sezóny. „Diabli“ nestačili v nočnom zápase na lokálneho rivala New York Islanders a prehrali s ním 3:4 po predĺžení. Pre Devils to bola už štvrtá prehra v rade.

Trojnásobné vyrovnanie

O idylickom rozpoložení nemôžu hovoriť ani dvaja slovenskí korčuliari pôsobiaci v tomto klube. Obranca Šimon Nemec sa rovnako ako v predchádzajúcom stretnutí ocitol iba na tribúne v pozícii zdravého náhradníka. Tomáš Tatar v zostave figuroval, v štvrtom útoku však odohral iba 7 minút a 25 sekúnd.

Zverenci trénera Sheldona Keefa v súboji s Islanders ukázali charakter. V zápase trikrát prehrávali, no zakaždým dokázali vyrovnať. O osude stretnutia však rozhodol v 69. sekunde predĺženia útočník hostí Bo Horvat.

Návrat do zostavy

S niektorými vecami som spokojný. Ukázali sme určité zlepšenie, ale stále odkrývame to, že máme rezervy. Máme potrebnú hĺbku kádra, čo však musíme v zápasoch využívať,“ povedal pre oficiálny web zámorskej profiligy domáci kouč Keefe narážajúc na fakt, že do zostavy jeho tímu sa vrátili defenzívne opory Luke Hughes i Brett Pesce.

Práve ich prítomnosť znamená, že Nemec sa v ostatných dvoch dueloch ocitol mimo zostavy. Devils majú aktuálne druhú najpriepustnejšiu obranu v celej súťaži. Inkasovali už 37 gólov, pričom horšie je na tom iba Pittsburgh Penguins. Na obranu klubu zo severovýchodu USA však treba napísať, že odohral najviac duelov spomedzi všetkých tímov – až 11.

Radosť z triumfu

V noci z piatka na sobotu zabodoval naplno aj minuloročný finalista play-off Edmonton Oilers, ktorý zvíťazil nad spomínaným Pittsburghom 4:0. Prvú nulu v aktuálnej sezóne vychytal brankár „olejárov“ Stuart Skinner. „Tučniaci“ však na jeho bránku vyslali iba 11 striel.

Z triumfu sa tešil aj tím Vegas Golden Knights, ktorý na svojom ľade zdolal Ottawu Senators 6:4. Druhú výhra za sebou si pripísali na konto aj hokejisti Nashvillu Predators. Tí vyhrali na ľade Chicaga Blackhawks 3:1.

Viac k témam: NHL, Slovenskí hokejisti
Zdroj: SITA.sk – New Jersey Devils neprežíva optimálnu časť sezóny, Nemec sedel na tribúne a Tatar odohral len sedem minút © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.