Michal Tomič by mal zo Slavie Praha zamieriť do Škandinávie

Odchovanec myjavského futbalu je súčasťou Slavie od februára 2023 a za “zošívaných” odohral 23 ligových duelov, strelil v nich 2 góly.

18.8.2024 (SITA.sk) – Slovenský futbalista Michal Tomič by mohol zo Slavie Praha prestúpiť do Škandinávie. Ako informuje český web iSport.cz, meno 25-ročného reprezentant SR sa v predchádzajúcich dňoch spájalo s odchodom do švédskeho tímu BK Häcken, no napokon by mal zamieriť Nórska a pôsobiť vu úradujúceho majstra FK Bodö/Glimt.

Odchovanec myjavského futbalu je súčasťou Slavie od februára 2023 a za “zošívaných” odohral 23 ligových duelov, strelil v nich 2 góly. Zo Slavie tiež hosťoval v Mladej Boleslavi. Predtým pôsobil v Česku v tíme 1. FC Slovácko, do ktorého prestúpil v roku 2020 z MŠK Žilina.

V slovenskom reprezentačnom drese debutoval v marci 2023, keď v súboji kvalifikácie o postup na ME 2024 proti výberu Luxemburska v 81. minúte nahradil na hracej ploche Petra Pekaríka. V národnom tíme absolvoval zatiaľ päť duelov. O štart na tohtoročnom Eure pripravilo Tomiča zranenie.

Viac k témam: Majstrovstvá Európy
Zdroj: SITA.sk – Michal Tomič by mal zo Slavie Praha zamieriť do Škandinávie © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.