Futsalisti CopyLeaders vyzvú v bitke o finále šampióna z Lučenca (video)

4.5.2022 (Webnoviny.sk) – Futsalisti CopyLeaders Prievidza po dvoch výborných výkonoch postúpili do semifinále play-off, keď dokázali dvakrát zdolať FutsalTeam Levice. Na ceste do finále sa im postaví šampión z posledných rokov Lučenec.

Prievidžania svoj postupový mečbal premenili na palubovke Levíc. Jednogólový náskok si vytvorili už v prvom polčase. Vedenie zvýšili v druhom dejstve Petrušičom, čo prinútilo Levice k hre bez brankára. Hostí držal nad vodou skvelý brankár Hodžič, a Hornonitrania dvoma gólmi rozhodli o svojom víťazstve 5:1 a postupe do semifinále play-off.

„Bol to ťažký zápas, psychicky aj fyzicky, vedeli sme čo nám výhra prinesie. Dali sme góly v správny čas a tým sme odolali tlaku domácich, ktorým sa nás podarilo trocha zavrieť. Tešíme sa z výhry, ale teraz nie je čas na oslavy. Už v piatok nás čaká prvý semifinálový zápas  v Lučenci, na ktorý sa chceme zodpovedne pripraviť,” uviedol tréner CopyLeaders Prievidza Marin Jukič.

„Postup do semifinále je odmenou našej práce, ktorú sme tento rok v klube odviedli. Je to krásny pocit, máme radosť, ale nie je veľa času. Musíme sa kvalitne pripraviť na zápasy s Lučencom, majstrom Slovenska a víťazom základnej časti. Veríme si, zabojujeme o finále,” doplnil manažér klubu Tomáš Nagy. Semifinálová séria štartuje v piatok 6. mája 2022 o 19.00 hod. v športovej hale v Lučenci. Odveta je na programe 10. mája o 18.00 hod. v športovej hale v Prievidzi.

Zdroj: Webnoviny.sk – Futsalisti CopyLeaders vyzvú v bitke o finále šampióna z Lučenca (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Agentúra SITA

Recent Posts

Oheň pre OH 2024 je vo francúzskych rukách, pochodeň prevzal šéf parížskych hier Tony Estanquet (foto)

Oheň bude na francúzske územie prevezený historickou loďou Belem z 19. storočia. Viac

12 hodín ago

Fehérváry opäť bodoval, ale Washington je po prehre s Rangers na pokraji vyradenia (video)

Newyorčania môžu o svojom postupe do 2. kola rozhodnúť už v štvrtom zápase. Viac

13 hodín ago

Dráma v Žiline. 17-ročný mladík na BMW prinútil svojim činom políciu strieľať. Pozrite sa, čo si dovolil

Dnes bolo v štvrtom najväčšom meste na Slovensku rušno. V Žiline došlo k dramatickej situácii,…

15 hodín ago