Postup:
Záver
Tento recept na obalované patizóny je skutočnou pochúťkou. Ich krehká kôrka a šťavnaté vnútro vás prekvapia a môžete si byť istí, že ani mäsožravci nebudú protestovať. Patizóny v tejto podobe sú výbornou voľbou na ľahký obed, večeru alebo ako originálne pohostenie pre hostí.
Zdroj: www.humencan.sk
Page: 1 2
Svetozár Droba, uznávaný forenzný psychiater a súdny znalec, ktorý bol známy širokej verejnosti predovšetkým vďaka…
Pri obci Kobyly v blízkosti Bardejova sa odohrala smutná udalosť, ktorá zasiahla široké okolie. Mladá…
Vianočný čas má byť obdobím radosti a pokoja. Tento rok je však pre obec Raslavice…
Na Liberecku sa vo štvrtok ráno stala hromadná dopravná nehoda, pri ktorej došlo ku kolízii…
Vianočný pokoj v meste Rosenheim prerušila smutná udalosť. V jednom z rodinných domov objavila polícia…
Napätie medzi Ruskom a Západom dosiahlo nový vrchol. Ruský prezident Vladimir Putin v nedávnom rozhovore…