Postup:
Záver
Tento recept na obalované patizóny je skutočnou pochúťkou. Ich krehká kôrka a šťavnaté vnútro vás prekvapia a môžete si byť istí, že ani mäsožravci nebudú protestovať. Patizóny v tejto podobe sú výbornou voľbou na ľahký obed, večeru alebo ako originálne pohostenie pre hostí.
Zdroj: www.humencan.sk
Page: 1 2
Vzťahy medzi členskými krajinami Európskej únie a samotným Bruselom bývajú často napäté. Politika rôznych vlád…
Mnohé prípady nezvestných osôb sa končia šťastným návratom domov. Niekedy však pátranie vedie k nečakaným…
Život prináša okamihy, ktoré navždy zmenia smer našich dní. Niektoré udalosti zanechajú hlboké stopy nielen…
Hudba často odzrkadľuje vnútorný svet umelca. Slovenský raper Separ opäť potvrdil, že sa nebojí ani…
Ruská štátna televízia opäť potvrdzuje, že Ruská propaganda nie je len internou záležitosťou. Ide o…
Na Slovensku pribúdajú prípady agresie medzi mladými ľuďmi. O to viac desí, keď sa takýto…