Obalím ich, vysmažím ako rezne a je to obrovská DELIKATESA: Nikto mi nechcel veriť, že v nich nie je ani gram mäsa

Skúste obalované patizóny! Tento jednoduchý recept vás očarí svojou chuťou a textúrou, ktoré napodobňujú tradičné mäsové rezne, no bez jediného gramu mäsa. Patizóny sú nielen zdravé, ale aj všestranné. Či už ich pripravíte ako hlavný chod, alebo ako originálnu prílohu, určite si ich obľúbite. Tento recept je ideálny na letné obdobie, keď je táto zelenina v sezóne, ale chutí výborne počas celého roka. Poďte vyskúšať niečo nové a originálne!

Zdroj: humencan.sk
Zdroj: humencan.sk

Ingrediencie:

 Powered by FatChilli Ads

https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.668.1_sk.html?gdpr=1#goog_1415156194
  • 1 veľký alebo 2 stredne veľké patizóny
  • 2 vajcia
  • 1 pohár hladkej múky
  • 1 pohár strúhanky
  • Soľ
  • Mleté čierne korenie
  • Granulovaný cesnak
  • Repkový olej alebo prepustené maslo na vyprážanie

POSTUP nájdete na nasledujúcej strane.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.