Nezařazené

Ráchel stratila nervy! Vždy otvorenú influencerku naštvala jedna otázka od fanúšika. „Ty úchyl!“ a „daj sa liečiť,“ odkázala mu

Ráchel Karnižová (24), účastníčka viacerých televíznych reality show a kontroverzná postava československého šoubiznisu, sa po viacerých neúspešných vzťahoch zrejme nateraz vzdala mužov a priznala, že ju priťahujú ženy, čo potvrdila aj novým vzťahom. Nedávno verejne prezradila, čím ju zaujala česká fitness trénerka Dominika Horáková, s ktorou teraz tvorí pár. Práve s fitness trénerkou zdieľa najnovšie zážitky a podrobnosti o ich vzťahu vrátane bozkov a objatí, môžu ľudia vidieť aj na sociálnych sieťach.

Predtým mala Karnižová vzťahy s mužmi, ale kvôli zlým skúsenostiam, vrátane, podľa jej tvrdení, násilného ex-priateľa Tomyho Kottyho, ktorý ju mal fyzicky napadnúť a dostal za to dvojročnú podmienku, sa rozhodla hľadať šťastie inde. Aj keď sa s Claudom Lhoteckým dali dokopy v reality show Love Island, pár týždňov po vypnutí kamier a ukončení šou ich vzťah skončil.

foto: instagram.com

Vtedy Ráchel zistila, že je lesbička. Hoci niektorí špekulujú, že ide o marketingový ťah, Ráchel tvrdí, že naozaj našla lásku s Dominikou Horákovou. V Prahe priznala novinárom, že si vzťah so ženou nevie vynachváliť.

Aj z tohto jej správania a zverejňovania zážitkov zo súkromného života by sa mohlo zdať, že Ráchel nič nezaskočí a je ochotná odpovedať na všetko. No nie je to celkom tak. Najnovšie ju zaskočila jedna z otázok, ktorú jej poslal jej fanúšik na instagrame.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane

Page: 1 2

Marko Martinovič

Recent Posts

Minister práce Tomáš si myslí, že prvý krok k zmiereniu spoločnosti by mal prísť od opozície

Pripomenul opozičnú kritiku novelizácie trestného práva, ktorá sa podľa neho zvrhla tak, že dôsledkom bol…

13 minút ago

Ruské útoky za uplynulý deň pripravili o život osem civilistov, obete hlásili v štyroch oblastiach

V Chersonskej oblasti ruské sily zaútočili na 17 obcí vrátane regionálneho centra Cherson.

13 minút ago

Muž bez oblečenia a s vlčiakom vyšiel z tmavého lesíka a rozrušil obyvateľov Košíc. Povedal, že je v nebezpečenstve: „Ako z hororu!“ opisujú Košičania

V neskorých nočných hodinách na parkovisku nad Exnárovou ulicou v Košiciach došlo k nezvyčajnému a…

28 minút ago

Interpol eviduje v databáze nezvestných päťdesiat osôb zo Slovenska vrátane jedného dieťaťa

Nezvestné osoby evidujú v rámci „žltých obežníkov“.

1 hodinu ago

Tenisová dvojhra žien pokračuje na Wibledone bez svetovej jednotky Swiatekovej, nestačila na Putincevovú

Dvadsaťdeväťročná moskovská rodáčka síce prehrala prvý set 3:6.

2 hodiny ago