Categories: Nezařazené

Hasiči zasahovali pri požiari v obci Podzámčok, horelo desať metrov vysoké silo

27.2.2021 (Webnoviny.sk) – Hasiči zasahovali pri požiari sila na drevnú štiepku v obci Podzámčok v okrese Zvolen. V tlačovej správe o tom informovala Katarína Križanová z oddelenia komunikácie Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

Požiar desať metrov vysokého sila bol oznámený v sobotu krátko pred druhou hodinou. Hasičom sa po príchode na miesto podarilo oheň zakrátko lokalizovať.

Na mieste udalosti zasahujú hasiči zo Zvolena, Banskej Bystrice a z Pliešoviec, ktorí aj pomocou výškovej techniky silo zalievajú, aby tak požiar úplne zlikvidovali,“ informovala Križanová.

Viac k témam: požiar
Zdroj: Webnoviny.sk – Hasiči zasahovali pri požiari v obci Podzámčok, horelo desať metrov vysoké silo © SITA Všetky práva vyhradené.

p.e.

Recent Posts

Opozícia pácha v zahraničí „ekonomickú vlastizradu“, podľa Fica Šimečka otočil a Ódorova vláda sa správala ako lenivé vši (video)

Premiér zároveň zdôraznil, že vláda momentálne komunikuje s Bruselom čisto „na technickej úrovni". Viac

1 minúta ago

Vyššie štandardy bývania pre rómske komunity? Ficova vláda vyčlenila takmer šesť miliónov eur na usporiadanie vlastníctva

Úrad splnomocnenca vlády SR pre rómske komunity pripravil a vyhlásil výzvu v nadväznosti na programové…

2 hodiny ago

Izrael varoval Palestínčanov, aby sa nevracali do severného Pásma Gazy

Stalo sa tak deň po tom, čo päť ľudí prišlo o život, keď sa snažili…

3 hodiny ago

VIDEO: Známemu influencerovi vykradli podnik. Zverejnil záznam z bezpečnostnej kamery. “Nechápem, čo je zle s….”, hovorí

Filip Jovanovič, známejší pod prezývkou Jovinečko, je osobnosťou, ktorá sa preslávila prostredníctvom sociálnych sietí. Jeho…

3 hodiny ago

Mazák určil termín, kedy sa bude zaoberať Súdna rada jeho odvolaním

Viacerí členovia Súdnej rady obvinili predsedu, že zneužil svoje právomoci. Viac

4 hodiny ago