in

Rammstein predvedú na trenčianskom letisku horúcu šou

1.9.2022 (Webnoviny.sk) – Celosvetovo uznávaná nemecká metalová kapela Rammstein so svojím turné precestuje Európu už tretíkrát.

Šou, ktorá zanechala dojem v státisícoch fanúšikoch, ale aj v hudobných žurnalistoch vážených médií, ktorí tohtoročné turné ovenčili vyjadreniami ako “gigantická šou“ (Rolling Stone),

“Ich koncerty rozburácajú európske štadióny“ (Nordkurier) „Rammstein s obrovskou dávkou ohňostrojov, výbuchov a dymu“ (Süddeutsche Zeitung),  sa po rokoch uskutoční i na Slovensku a to v júni budúceho roka!

https://www.youtube.com/watch?v=aJtXt174aok&feature=youtu.be

Pódium, ktoré svojou výškou niekedy prevyšuje strechy štadiónov, šou plná ohňa a plameňov, dokonale zohratá kapela a dianie na pódiu plné humoru a skvelého hudobného zážitku. Toto všetko robí koncerty Rammstein na poli hudby jedinečnými, či už z hľadiska štýlu, veľkoleposti či kvality.

Rammstein tentoraz ponúka všetkým svojim (nielen) slovenským fanúšikom i tým, ktorí sa nimi len stanú, šancu zažiť ich šou na Letisku Trenčín v stredu 14. júna 2023. Vstupenky na koncert RAMMSTEIN na Letisku Trenčín dňa 14.6.2023 budú dostupné od štvrtka 8. septembra 2022 od 10:00 hod. na www.vivien.sk a v sieti Ticketportal.

Všetkým záujemcom o kúpu lístkov na Rammstein odporúčame, aby si v rámci systémov predaja vstupeniek na koncert vytvorili zákaznícky účet vopred, aby v čase predpredaja vedeli svoju objednávku dokončiť rýchlejšie. Lístky na podujatie sú personalizované. „Personalizovaný“ znamená, že každý lístok je viazaný na osobu, ktorej meno je na lístku uvedené.

Viac k témam: Rammstein
Zdroj: Webnoviny.sk – Rammstein predvedú na trenčianskom letisku horúcu šou © SITA Všetky práva vyhradené.

Slovensko sa na historických križovatkách vždy rozhodlo ísť správne, myslí si Heger

Lavrov: Ohrozenie našich mierových síl v Podnestersku budeme považovať za útok na Rusko