in

Jan sa stal Barbie. Prešiel mnohými operáciami. A to poprsie… A neuveríš, vraj je HETERO!

Jan Šimša z Brna ešte v mladosti zistil, že sa mu páčia bábiky Bratz, ktoré vynikajú najmä veľkými perami a nerealistickými proporciami tváre i tela. Honza však nezostal len pri ich obdivovaní, chcel sa na takúto bábiku i podobať. Postupne tak mladý muž podstúpil niekoľko desiatok plastických zákrokov, čím sa ešte viac priblížil k svojmu cieľu.

FOTO:
FOTO: Honza Šimša

Do svojich zákrokov, v ktorých plánuje pokračovať, investoval už vyše pol milióna českých korún. Pred početnými operáciami bol Jan obyčajný sympatický muž, teraz sa však zmenil na neprirodzenú napichanú Barbie.

FOTO: topky.sk

Najnovším zákrokom boli implantáty, ktoré sa dajú postupne zväčšovať. Jan tým takmer celkom prišiel o mužskú podobu. Zvláštnosťou je, že sa táto česká Barbie stále cíti ako muž a prehlasuje, že ho priťahujú ženy. Nehovorí o sebe ako o žene a chce si zanechať svoje prirodzené pohlavie. Na hlavy si dáva parochne, oblieka sa do extravagantných ženských šiat a jeho estetické vylepšenia smerujú k ženskej podobe. Na sociálnej sieti ho sleduje vyše 16 tisíc používateľov, z ktorých ho mnohí podporujú a povzbudzujú v ďalších operáciách a vylepšeniach.

FOTO: instagram

 

Honza si okrem svojej aktivity na sociálnej sieti zarába aj iným spôsobom. Zverejňuje erotické fotografie i videá na stránke, kde si za ich vzhliadnutie musíte zaplatiť. Má ich tam už vyše 200, pričom predplatné na 3 mesiace stojí vyše 16 dolárov.

Strana SaS žiada úpravu rokovacieho poriadku NR SR, navrhuje aj používanie obrazovej prezentácie počas vystúpenia

Ruskí teroristi bojujú proti civilistom, tvrdí Ukrajina, ľudí po útoku na Cherson museli hospitalizovať