Taylor Swift opäť prekvapila. Milióny dolárov venuje tým, ktorí to teraz najviac potrebujú. Ľudia vo veľkom ďakujú

foto: instagram.com

foto: instagram.com

Hurikán Milton vyvolal núdzový stav

Hurikán Milton, ktorý pred pár týždňami zasiahol pobrežie Floridy, dorazil s intenzitou tretej kategórie, čím spôsobil rozsiahle škody a vážne ohrozil miestne komunity. Rýchlosť vetra dosahovala až 195 kilometrov za hodinu, no hurikán postupne zoslabol na prvú kategóriu.

Vo štvrtok sa vietor pohyboval maximálne 150 kilometrov za hodinu, no napriek oslabeniu spôsobil devastáciu a nebezpečné záplavy, ktoré si vyžiadali ľudské obete a materiálne škody.

foto: instagram.com

Centrálny región Floridy zasiahli intenzívne dažde, ktoré vyvolali hrozbu záplav. Úrady vyhlásili núdzový stav a varovali obyvateľstvo, aby sa pripravilo na evakuáciu. Mesto St. Petersburg čelilo nečakaným problémom, keď v dôsledku prasknutého vodovodného potrubia dočasne prišlo o dodávky pitnej vody. Okrem toho boli poškodené aj športové objekty, vrátane Tropicana Field, kde svoje zápasy hrá bejzbalový tím Tampa Bay Rays. Všetky tieto faktory pridali k naliehavosti, s akou musia úrady konať, aby zaistili bezpečnosť obyvateľov a obnovili infraštruktúru.

Solidarita a podpora od Taylor Swift

Medzi významnými osobnosťami, ktoré prejavili súcit s obeťami hurikánov, je aj známa speváčka Taylor Swift. S veľkým odhodlaním oznámila, že venuje päť miliónov dolárov na pomoc pre obete hurikánov Milton a Helene. Tento finančný dar by mal zabezpečiť zásoby základných potrieb vrátane potravín, pitnej vody a ďalších nevyhnutných prostriedkov pre tých, ktorí prišli o domovy a základné životné potreby.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.