in ,

Herec Jeremy Renner sa ozval z nemocnice. Čo sa v osudný deň stalo?

4.1.2023 (Webnoviny.sk) – Vážne zranenia, ktoré herec Jeremy Renner utrpel pri odpratávaní snehu na súkromnej horskej ceste neďaleko jazera Tahoe v nevadskom okrese Washoe, sú zjavne dôsledkom “nešťastnej nehody”. V utorok to oznámil šerif v meste Reno.

Päťdesiatjedenročnú hviezdu marveloviek podľa šerifa prešiel jeho vlastný snežný ratrak. Herec podľa šerifa Darina Balaama predtým použil vozidlo, aby vyslobodil člena rodiny, ktorý na Nový rok s autom uviazol v takmer metri nového snehu.

Zo snehu chcel vyslobodiť auto

Vyšetrovanie podľa neho pokračuje, no incident nemá známky cudzieho zavinenia a Renner tiež v čase nehody v nedeľu ráno nebol pod vplyvom omamných látok.

Renner s pomocou svojho sedemtonového snežného pásového vozidla Pistenbully vyslobodil súkromné auto, ktoré uviazlo na zasneženej ceste, o ktorú sa delí so susedmi.

“Po úspešnom vytiahnutí jeho osobného automobilu zo zaseknutého miesta, pán Renner vystúpil zo svojho snežného pásového vozidla, aby sa porozprával s členom rodiny,” opísal ďalej Balaam s tým, že Pistenbully sa zrazu začal hýbať a Renner sa v snahe zastaviť ho pokúsil do neho znovu nastúpiť, no spadol a ratrak ho prešiel.

Záchranári sa k nemu nevedeli dostať

Vozidlo podľa šerifa zhabali a vyšetrovatelia ho skúmajú, či nemá nejakú mechanickú chybu a prečo sa začalo hýbať.

Záchranárom podľa šerifa trvalo viac ako polhodinu, kým sa z Rena po zasnežených cestách dostali k zranenému Rennerovi. Herec bol po nehode, pri ktorej utrpel poranenie hrudníka a ortopedické zranenia, v kritickom, no stabilizovanom stave. Záchranári ho previezli vrtuľníkom do nemocnice v zhruba 40 kilometrov vzdialenom Rene, kde absolvoval operáciu.

Renner zároveň v utorok prostredníctvom Instagramu poďakoval za “milé slová” a podporu a zverejnil fotografiu s modrinami z nemocničnej postele s tým, že je “príliš doráňaný na to, aby písal”.

Hawkeye z marveloviek

Renner sa stal známym hlavnou úlohou v oscarovej vojnovej dráme Smrť čaká všade (2008), ktorá mu v roku 2010 vyniesla prvú nomináciu na cenu americkej Akadémie filmových umení a vied, pričom v roku 2011 ho na Oscara nominovali znovu – tentoraz za vedľajšiu rolu v kriminálnej dráme Mesto hriechu (2010).

Známy je však najmä ako Clint Barton alias Hawkeye z marveloviek Avengers: Pomstitelia (2012), Avengers 2: Vek Ultrona (2015), Captain America: Občianska vojna (2016), Avengers: Endgame (2019) a seriálu Hawkeye (2021).

Hviezda marveloviek Jeremy Renner je po kurióznej nehode vo vážnom stave

Zahral si tiež vo filmoch Jej prípad (2005), O 28 týždňov (2007), Zabitie Jesseho Jamesa zbabelcom Robertom Fordom (2007), Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011), Bourneov odkaz (2012), Špinavý trik (2013), Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc (2013), Mission: Impossible – Národ grázlov (2015), Prvý kontakt (2016), Wind River (2017) či Taguj! (2018). Od roku 2021 účinkuje v seriáli Mayor of Kingstown.

Viac k témam: Filmový herec, Nehoda, Snehová búrka
Zdroj: Webnoviny.sk – Herec Jeremy Renner sa ozval z nemocnice. Čo sa v osudný deň stalo? © SITA Všetky práva vyhradené.

Vrah ženy z Michaloviec chcel ujsť zo Slovenska, 18-ročného mladíka usvedčujú silné dôkazy (video)

Pri inom súperovi by sme išli ďalej, myslí si Nemec a Šatan okrem pochvaly vymenoval aj negatíva (video)