Veľké prekvapenie na Farme: Koniec vzťahu medzi Klárou a Matúšom. Jeho reakcia ju zaskočila

foto: TV Makriza, instgram.com/ koláž: infozona.sk

foto: TV Makriza, instgram.com/ koláž: infozona.sk

Keď Matúš na jej vyjadrenia reagoval len stručným „dobre“, Klára pochopila, že ich vzťah pre neho nemá veľký význam. Táto jednoduchá odpoveď v nej vyvolala zmiešané pocity. Na jednej strane bola rada, že sa rozhodla pre úprimnosť, no na druhej strane bola sklamaná, že Matúš neprejavil záujem situáciu riešiť. „Myslela som si, že sa aspoň pokúsi veci trochu vyriešiť, no jeho reakcia ma zaskočila,“ uviedla Klára s jasným rozčarovaním.

Matúš však vzťahovú krízu bral s nadhľadom. Hoci priznal, že s Klárou prežíval pekné chvíle, nebol si istý, či tam vôbec niekedy boli hlbšie city. „S Klárou mi bolo dobre, ale ona to asi prežívala intenzívnejšie. Teraz sa môžem viac sústrediť na hru a byť sám sebou. Sme len kamaráti, a to mi vyhovuje,“ povedal bývalý hokejista s ľahkosťou. Klára bola jeho postojom prekvapená a priznala, že takýto vývoj nečakala. Nejaký vzťah medzi nimi však zostáva, pretože obaja ešte musia na Farme spolupracovať.

Je zaujímavé sledovať, ako vzťahy v prostredí reality šou podliehajú rôznym skúškam. Emocionálny tlak, dynamika skupiny a neustála pozornosť kamier často odhaľujú stránky ľudí, ktoré by inak zostali skryté. Ako sa bude ďalej vyvíjať vzťah medzi Klárou a Matúšom? A presunie Matúš svoju pozornosť na Lenku, ktorá už teraz vo vzťahu zohrávala dôležitú rolu?

zdroj: Markiza.sk

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.