Veľké prekvapenie na Farme: Koniec vzťahu medzi Klárou a Matúšom. Jeho reakcia ju zaskočila

foto: TV Makriza, instgram.com/ koláž: infozona.sk

foto: TV Makriza, instgram.com/ koláž: infozona.sk

Hoci sa na začiatku zdalo, že medzi Klárou a Matúšom sa rodí romantický vzťah, ich blízkosť sa skončila skôr, ako sa stihla naplno rozvinúť. Účastníci populárnej reality šou Farma v posledných epizódach ukázali, že vzťahy v takomto prostredí sú často zložitejšie, než sa môže na prvý pohľad zdať.

Klára, ktorá v Matúšovi spočiatku videla potenciálneho partnera, prežila sklamanie po tom, čo sa situácia medzi nimi rýchlo vyvinula neželaným smerom. Na prvý pohľad idylické chvíle začali narúšať pochybnosti, ktoré vyústili do otvoreného rozhovoru a nakoniec k ukončeniu ich krátkodobého vzťahu. Ale prečo sa vlastne rozhodli ísť každý vlastnou cestou?

Na začiatku ich vzťahu bola viditeľná vzájomná náklonnosť, no problémy sa objavili už v prvých dňoch. Matúšov vzťah s ďalšou súťažiacou Lenkou v Kláre prebudil neistotu a po vášnivom bozku, ktorý zdieľala s Matúšom, jej správanie začalo naznačovať, že mu už nedôveruje. Napriek tomu sa rozhodla dať mu ďalšiu šancu, no ako sa hovorí, trpezlivosť má svoje hranice. Keď farmár týždňa rozdelil Kláru a Matúša do rôznych skupín, Klára si uvedomila, že ich vzťah sa nevyvíja tak, ako by si želala. Jej pocity neistoty postupne narastali, najmä keď si začala viac všímať, že Matúš trávi veľa času s Lenkou.

foto: instagram.com

„Jednoducho už viem, že s ním nechcem nič budovať. Všade, kam sa pozriem, je s Lenkou, a už mi to je nepríjemné,” vyjadrila sa Klára, čím dala jasne najavo svoje sklamanie. Rozhodla sa, že najlepšie bude, ak bude k sebe aj k Matúšovi úprimná a skončí to, čo medzi nimi vznikalo. Zverila sa mu, že aj keď ju stále zaujíma, necíti, že by ich vzťah mal perspektívu.

Očakávala, že Matúš bude mať záujem o to, aby ich situáciu vyriešil. No jeho reakcia ju zaskočila.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.