Categories: Kultúra

Bibiana zrušila diskusiu o zdravej výžive, deti mal vzdelávať Igor Bukovský

5.8.2024 (SITA.sk) –
aktualizované 5. augusta, 12:03

Doktor Igor Bukovský mal vzdelávať deti v oblasti výživy. Bibiana, Medzinárodný dom umenia pre deti, chcel pôvodne v utorok 6. augusta o 16:00 uviesť diskusiu a workshop Nielen o zdravej výžive.

Dr. Igor Bukovský, lekár so zameraním na výživu a aktuálne trendy v zdravej životospráve, a Olga Pazerini, karikaturistka a lektorka projektu Život a zdravie, nám priblížia, čo je zdravé a čo nie. Spoločne si vytvoríme hravú karikatúru a umývateľné ‚zdravé‘ prestieranie na jedlo,“ uvádzala Bibiana na sociálnej sieti.

Neskôr však zverejnila oznam o zrušení workshopu. „Podujatie Nielen o zdravej výžive, ktoré sa malo uskutočniť 6. augusta, je z organizačných dôvodov zrušené,“ uviedla v pondelok Bibiana bez bližších podrobností.

Igor Bukovský účinkoval v rôznych televíznych reláciách, kde radil divákom vo veciach zdravej výživ a životosprávy. Je aktívny aj na sociálnych sieťach. Prvý účet na YouTube založil pred šiestimi rokmi, ale popularita jeho kanálu vzrástla počas pandémie COVID-19 a jeho úspech je údajne aj zásluhou zviditeľňovania sa konfrontovaním oficiálne prijatého vedeckého poznania.

Jeho kritici tvrdia, že i vďaka vypúšťaniu hoaxov alternatívnej medicíny. Bukovský zdieľal informáciu o workshope v Bibiane aj na svojej sociálnej sieti, čo vyvolalo búrlivú debatu jeho kritikov aj zástancov.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Bibiana – Medzinárodný dom umenia pre deti, Workshop, Zdravá výživa
Zdroj: SITA.sk – Bibiana zrušila diskusiu o zdravej výžive, deti mal vzdelávať Igor Bukovský © SITA Všetky práva vyhradené.

Agentúra SITA

Recent Posts

Takto sa ešte zem na Farme netriasla! Lenka a Matúš si vychutnali súkromie plnými dúškami. Súťažiaci dúfali len v jedno

Na Farme sa vzťahy medzi súťažiacimi môžu meniť z minúty na minútu, hlavne pokiaľ ide…

26 minút ago

Sme pripravení pomôcť vybudovať štátny register, hovorí riaditeľ Slovenského registra placentárnych krvotvorných buniek o.z.

Predstavitelia Slovenského registra placentárnych krvotvorných buniek sa ohradili voči negatívnej kampani z posledných dní.

55 minút ago

Zmena hymny je podľa Matovičovho hnutia absurdným krokom. Šimkovičová nerieši závažné problémy, ale zástupné témy

Hnutie o tom informovalo s tým, že slovenská hymna vyjadruje vzťah slovenského národa k histórii,…

55 minút ago

Blahove šance na nadviazanie mierového dialógu s Ruskom boli a sú minimálne, politológ hovorí o pokuse provokovať

Politológ poukázal na to, že podľa dostupných informácií sa Blaha v Rusku nestretol so žiadnym…

55 minút ago