Adam Pavlovčin našiel svoju lásku v Holandsku. Stále je cieľom nenávisti na internete. Ako sa s tým vysporiadal?

foto: instagram.com

foto: instagram.com

Adam Pavlovčin, známy aj pod pseudonymom ADONXS, patrí medzi výraznejšie osobnosti v slovenskej a českej hudobnej scéne. Jeho kariéra začala úspešným pôsobením v londýnskych kluboch, kde sa so svojou kapelou Pace dokázal presadiť v konkurenčnom prostredí. Po návrate do Prahy však zistil, že jeho srdce bije pre Holandsko. V rozhovore pre Super.cz priznal: “Áno, často som v Amsterdame, kde som sa možno zamiloval. Osobný život je teda v rozkvete. Po dlhej dobe som veľmi spokojný,” uviedol Adam a dodal, že mu vyhovuje pendlovanie.

foto: instagram.com

Adam Pavlovčin sa nezastavil len pri speve. Ako ADONXS sa snaží byť viac než len tvárou speváckej súťaže. Svojím jedinečným vizuálnym štýlom a dôrazom na detaily si získal srdcia mladého publika. “Mám teda priestor pre seba a zároveň sme spolu. Trochu to striedame podľa pracovných možností,” dodal s úsmevom. Tieto vlastnosti mu určite pomohli uspieť aj v moderovaní svetového finále súťaže Elite Model Look v Prahe.

Ako zvláda nenávistné útoky?

Adam sa tiež vyjadril k otázke bezpečnosti pre LGBTQ ľudí v Česku a na Slovensku. “Vážim si toho, že môžem pôsobiť v oboch krajinách. Je to zhruba pol na pol,” povedal Adam. Pri otázke, kde sa cíti bezpečnejšie, odpovedal: “Keď som obklopený svojimi ľuďmi, cítim sa bezpečne jak na Slovensku, tak v Prahe. Väčšie obavy mám z obecnej klímy, ktorá môže viesť k agresii a rozdeľovaniu spoločnosti.” Na sociálnych sieťach však často čelí nenávistným útokom. “Niekedy mám chuť reagovať. Ale zastavím sa a snažím sa nepodniecať negatívnu konverzáciu,” dodal.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.