Categories: Ekonomika

Branislav Kmeť sa stal výkonným riaditeľom agentúry SITA

3.5.2022 (Webnoviny.sk) – Manažment informačnej agentúry SITA sa rozširuje o výkonného riaditeľa, ktorým sa stal  Branislav Kmeť.

Branislav Kmeť so sebou do spoločnosti prináša bohaté skúsenosti s vedením obchodných a marketingových tímov a rozvojom biznisu v domácom aj medzinárodnom meradle.

„Od Braňa očakávame silný impulz pre rozvoj komunikačných produktov a služieb, ktorých potenciál doteraz nebol úplne využitý,” uviedol generálny riaditeľ spoločnosti Róbert Király.

Branislav Kmeť vyštudoval Ekonomickú univerzitu v Bratislave a Univerzitu Fu-tan v Šanghaji. Pôsobil ako konzultant spoločnosti Partners Group a Cube Trading, ako Senior Development Manager pre Business Partners Romania, viedol regionálnu obchodnú skupinu v spoločnosti Slovak Telekom, založil a viedol carsharingovú spoločnosť Carrivederci a pôsobil aj ako Generálny sekretár Slovak Electric Vehicle Association.

„Celý život sa venujem predaju služieb v rôznych odvetviach. Moja skúsenosť je, že základné princípy v obchode sú nemenné. Sú to vytrvalosť, disciplína, neustále zdokonaľovanie procesov a integrita,“ uviedol Kmeť.

„Môj názor je, že SITA má obrovský potenciál stať lídrom v tvorbe unikátnych mediálnych kanálov, ktoré budú zamerané najmä na odbornú verejnosť. Týmto spôsobom sa budeme vedieť odlíšiť od konkurencie a poskytnúť klientom komplexnejší servis,” dodal Branislav Kmeť.

SITA Slovenská tlačová agentúra a. s.

… je informačná agentúra, ktorá na slovenskom trhu pôsobí viac ako štvrťstoročie. Dodáva informácie z hospodárstva, politiky, spoločnosti a športu pre médiá, komerčné subjekty, štátne a verejné inštitúcie a mimovládne organizácie. Popri rýchlom a presnom spravodajstve poskytuje monitoring médií, prevádzkuje skupinu portálov webnoviny.sk, odborné odvetvové portály a zabezpečuje tvorbu a distribúciu PR správ, natívnych a SEO článkov.

Zdroj: Webnoviny.sk – Branislav Kmeť sa stal výkonným riaditeľom agentúry SITA © SITA Všetky práva vyhradené.

Agentúra SITA

Recent Posts

Mestské zastupiteľstvo v Trnave rozhodlo o zákaze herní, kasína však v meste fungovať môžu

Vyplýva to zo všeobecne záväzného nariadenia, ktoré schválili. Viac

10 hodín ago

Ukrajina zaútočila dronmi na ropnú rafinériu v Rusku, vypukol tam požiar

Ukrajina je aj za útokom na rafinériu vo Voronežskej oblasti. Viac

10 hodín ago

Svet bol počas Sviatku práce plný demonštrácií, ľudia vyzývali na lepšie mzdy aj práva (foto)

Na niektorých miestach sa demonštrácie odohrali aj v propalestínskom duchu. Viac

11 hodín ago

Lexmann kritizuje predaj zbraní do Azerbajdžanu za poslednej vlády Fica (video)

Spomínaný kabinet podľa europoslankyne Miriam Lexmann predal zbrane tejto krajine aj napriek platnému embargu. Viac

12 hodín ago

Rozšírenie EÚ v roku 2004 bolo správny geopolitický aj ekonomický krok, vyjadril sa Dombrovskis

Bolo to najväčšie rozšírenie EÚ v jej histórii. Viac

13 hodín ago