Zomrel zakladateľ spoločnosti Berto Ignác Bertovič, osudnou sa mu stala jazda na motorke

Prevádzková činnosť spoločnosti však bude naďalej riadne zabezpečená prostredníctvom manažmentu spoločnosti.

28.10.2024 (SITA.sk) – Výrobca mäsových výrobkov značky BERTO informoval o úmrtí zakladateľa spoločnosti Ignáca Bertoviča, ktorý tragicky zahynul pri dopravnej nehode. Ako spoločnosť informoval, prevádzková činnosť spoločnosti však bude naďalej riadne zabezpečená prostredníctvom manažmentu spoločnosti.

„Koordinácia prechodu a vedenia spoločnosti sa uskutoční pod dohľadom dedičov, ktorí nastúpia do vedenia tejto rodinnej firmy. Spoločnosť BERTO ubezpečuje svojich dodávateľov, odberateľov a zákazníkov, že ich výrobky budú aj naďalej dostupné na slovenskom trhu. Vysoký štandard kvality a sortimentu zostane zachovaný tak, ako ich zákazníci poznajú a sú na ne zvyknutí,“ dodal výrobca.

Ignác Bertovič zahynul v nedeľu po zrážke jeho motocykla s motorovým vozidlom Ford Ranger na Pezinskej Babe. Nehoda sa stala pred zjazdom na Pernek (okres Malacky). „Podľa doposiaľ zistených informácii 59-ročný motocyklista prešiel z neznámych príčin do protismeru, kde došlo k stretu s motorovým vozidlom,“ informovala polícia.

Viac k témam: Dopravná nehoda, Tragická dopravná nehoda, Úmrtie
Zdroj: SITA.sk – Zomrel zakladateľ spoločnosti Berto Ignác Bertovič, osudnou sa mu stala jazda na motorke © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.