Hlas-SD vyzval Danka, aby prestal útočiť na ich ministrov. Ide o zbytočné konflikty

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) na svojej sociálnej sieti súčasne predsedovi SNS odporučil, aby začal venovať viac energie na riešenie vlastných problémov.

27.10.2024 (SITA.sk) – Strana Hlas-SD vyzvala predsedu Slovenskej národnej strany (SNS) Andreja Danka, aby prestal útočiť na ich ministrov.

Ako strana uviedla, Danko by mal rešpektovať svojich koaličných partnerov a upustiť od opakovaných osobných výpadov voči ministrom. Informovala o tom strana Hlas-SD s tým, že ide o zbytočné konflikty, ktoré oslabujú vzťahy a spoluprácu v koalícii.

Súčasne to podľa strany podkopáva schopnosť vlády riešiť dôležité otázky, ktorým krajina aktuálne čelí. Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) na svojej sociálnej sieti súčasne predsedovi SNS odporučil, aby začal venovať viac energie na riešenie vlastných problémov.

Ministri strany Hlas-SD si totiž podľa jeho slov robia svoju prácu, za ktorou zostávajú reálne výsledky. „Očakávame, že sa pán Danko zameria na svoje rezorty a riešenie problémov v strane SNS, čím prispeje k efektívnejšej práci v koalícii a naplneniu očakávaní ľudí na Slovensku,” uzavrela strana Hlas-SD.

Viac k témam: Ficova vláda 2023 – 2027 (koalícia Smer-SD Hlas-SD SNS), Predseda Slovenskej národnej strany (SNS), Predseda strany Hlas-SD
Zdroj: SITA.sk – Hlas-SD vyzval Danka, aby prestal útočiť na ich ministrov. Ide o zbytočné konflikty © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.