Zomrel brankár Holden Trent, mal iba 25 rokov

Philadelphia si rodáka z Greensboro v Severnej Karolíne vybrala v minuloročnom MLS SuperDrafte z 28. miesta.

27.10.2024 (SITA.sk) – Vo veku 25 rokov v sobotu zomrel futbalový brankár tímu zámorskej Major League Soccer (MLS) Philadelphia Union Holden Trent. Ako referuje web televíznej stanice ESPN, o úmrtí informoval účastník súťaže, ktorý zároveň uviedol, že nebude poskytovať žiadne ďalšie podrobnosti z úcty k Trentovým priateľom a rodine.

„Klub Philadelphia Union je zničený odchodom Holdena Trenta. Bol skvelým hráčom a neľútostným súperom. Bol tiež oddaným synom, bratom, snúbencom a spoluhráčom, ktorý robil ľudí okolo seba lepšími. Stelesňoval skutočný význam odhodlania, oddanosti a vytrvalosti a bude nám veľmi chýbať. Vyjadrujeme našu najväčšiu sústrasť jeho rodine, snúbenici a jeho priateľom,“ uvádza sa vo vyhlásení klubu.

MLS vo svojom vlastnom vyhlásení na platforme X napísala, že na večnosť odišiel gólman so svetlou budúcnosťou. „Major League Soccer sa pripája k Philadelphii Union a celej našej futbalovej komunite, ktorá smúti nad tragickou smrťou brankára Union Holdena Trenta. MLS sa skoordinuje s klubom, aby hráčom a rodinným príslušníkom poskytla zdroje a podporu, ktorú v tomto tragickom období potrebujú.“

Philadelphia si rodáka z Greensboro v Severnej Karolíne vybrala v minuloročnom MLS SuperDrafte z 28. miesta. Nedočkal sa síce debutu v prvom mužstve Union, ale odchytal šesť stretnutí za druhý tím Philadelphie v MLS Next Pro.

Viac k témam: MLS Major League Soccer, Úmrtie
Zdroj: SITA.sk – Zomrel brankár Holden Trent, mal iba 25 rokov © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.