POZOR! Prvá univerzita pre influencerov je TU! Získaš vedomosti ako zbohatnúť a dokonca dostaneš aj TITUL!

foto: instagram.com

foto: instagram.com

Juhovýchodná technická univerzita otvorila svoje brány pre študentov úplne nového odboru. Je to univerzita pre influencerov.

Od septembra 2024 môžu mladí ľudia získať titul v oblasti influencerstva a tvorby obsahu na sociálnych médiách. Tento inovatívny program je priamou odpoveďou na rastúci dopyt po vzdelaní v digitálnej sfére a popularitu influencerov, ktorí dnes hrajú významnú úlohu v marketingu a online komunikácii. Študenti majú možnosť rozvíjať svoje zručnosti v úprave videí, kreatívnom písaní a efektívnej správe obsahu, čo im umožní uplatniť sa ako úspešní influenceri či odborníci v oblasti digitálneho marketingu.

Aj napriek tomu, že táto profesia nie je vždy brána s plnou vážnosťou, odborníci vidia vo vzdelávaní v influencerstve rastúci potenciál. Aké nároky však tento študijný odbor prináša a aké sú očakávania budúcich absolventov?

univerzita pre influencerov
foto: infozona.sk

Írska univerzita zavádza vzdelávanie v influencerstve

V septembri 2024 sa v Írsku uskutočnil významný krok v oblasti vzdelávania v digitálnej sfére. Juhovýchodná technická univerzita v Carlow začala poskytovať prvý bakalársky titul v odbore tvorby obsahu a sociálnych médií. Tento jedinečný program umožňuje študentom osvojiť si zručnosti, ktoré sú nevyhnutné na to, aby sa uplatnili v rozmanitom a dynamickom svete digitálnych médií. Cieľom programu je pripraviť študentov na rolu influencera či odborníka v oblasti online komunikácie.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.