Taylor Swift opäť prekvapila. Milióny dolárov venuje tým, ktorí to teraz najviac potrebujú. Ľudia vo veľkom ďakujú

foto: instagram.com

foto: instagram.com

Taylor Swift je známa svojou filantropickou činnosťou a svojimi darmi pre postihnuté komunity. A teraz sa rozhodla opäť venovať 5 miliónov dolárov. Tento príspevok získal uznanie od verejnosti a jej fanúšikov, ktorí oceňujú, že napriek svojím starostiam nezabúda na pomoc ľuďom v núdzi. Vďaka jej daru sa môže mnoho rodín a jednotlivcov opäť postaviť na nohy a vyrovnať sa s následkami tejto prírodnej katastrofy.

Taylor Swift pomáha

Hurikán Milton zasiahol pobrežie Floridy a dorazil na pevninu ako hurikán tretej kategórie. Prírodný živel so silným vetrom a dažďami prešiel centrálnou oblasťou, kde spôsobil vážne škody na infraštruktúre a majetkoch. Prudký vietor dosahujúci až 195 kilometrov za hodinu zoslabol na rýchlosť 150 kilometrov za hodinu, no stále predstavoval vážnu hrozbu.

Obyvatelia čelili záplavám, výpadkom elektriny a nedostatku vody. Krízová situácia viedla úrady k vyhláseniu núdzového stavu, aby zvládli následky ničivého hurikánu. Ako sa miestne obyvateľstvo vyrovnáva s dôsledkami tejto katastrofy a akú pomoc dostáva od verejnosti?


Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.