Kaufland otvoril v Šamoríne novú predajňu, na Slovensku ich má už 81

Obchodný reťazec chce byť k zákazníkom čo najbližšie, preto v Šamoríne otvoril už svoju druhú predajňu. Obyvatelia mesta a blízkeho okolia môžu v novom Kauflande nakupovať od 24. októbra 2024.

24.10.2024 (SITA.sk) – Obchodný reťazec chce byť k zákazníkom čo najbližšie, preto v Šamoríne otvoril už svoju druhú predajňu. Obyvatelia mesta a blízkeho okolia môžu v novom Kauflande nakupovať od 24. októbra 2024.

Moderné a udržateľné nakupovanie potravín by malo byť dostupné pre obyvateľov všetkých regiónov po celom Slovensku, a tak reťazec pokračuje v rozširovaní svojej obchodnej siete. Šamorínčanom aj zákazníkom z okolia ponúka v novej predajni na Krajinskej ceste, tak ako to býva v Kauflande štandardom, pod jednou strechou široký sortiment kvalitného tovaru za výhodné ceny. Samozrejmosťou je nielen rozmanitý výber čerstvého ovocia a zeleniny, vrátane tej od domácich pestovateľov, ale aj obľúbené privátne značky reťazca, ktoré ponúkajú cenovo dostupnejšie alternatívy značkových produktov.

Aj milovníci lokálnych potravín si v novootvorenej prevádzke prídu na svoje, veď najviac domácich produktov nájdu v Kauflande*, čo dokazujú aj výsledky najnovšieho prieskumu Spotrebiteľského panelu prestížnej agentúry GfK – YouGov z júla 2024. Ten potvrdil, že obľúbený predajca potravín dosiahol v priemere najviac vystavení slovenských produktov spomedzi všetkých maloobchodných reťazcov. Jeho regály dopĺňa aj vyše stovka výrobkov privátnej značky K-Z lásky k tradícii, ktorú pre reťazec vyrábajú slovenskí producenti.

“Podpora domácich dodávateľov a široká ponuka slovenských produktov sú pre nás rovnako dôležité, ako spokojnosť našich zákazníkov, ku ktorým sa chceme čo najviac priblížiť. Aj preto, aby si kvalitné a čerstvé potraviny, ktoré Kaufland ponúka za výhodné ceny, mohli dopriať vo všetkých regiónoch a aby pre nich nákupy boli čo najdostupnejšie,” hovorí Sven Reinhard, generálny riaditeľ spoločnosti Kaufland Slovensko v.o.s. “Nová predajňa, ktorú práve otvárame, je v meste už druhou v poradí, preto veríme, že si ju obyvatelia Šamorína aj blízkeho okolia obľúbia rovnako a budú sa sem radi vracať.”

Pohodlné a efektívne nákupy zákazníkom umožňuje veľkorysá predajná plocha 2 575 metrov štvorcových, ale tiež rozľahlé parkovisko, kde je k dispozícii 201 parkovacích miest, aj nabíjacia stanica pre elektromobily. Pri nákupe a platbe za tovar výrazne šetrí čas aj osem samoobslužných pokladníc a K-scany.

Zelené inovácie

Nová predajňa prináša do Šamorína aj zelené správy, ktorými dokazuje, že Kaufland si dáva záležať na ochrane klímy a ohľaduplnom prístupe k životnému prostrediu. Starajú sa o to najmodernejšie technológie, tak ako aj fotovoltický systém na streche predajne, ktorý vďaka využitiu energie zo slnečného žiarenia dokáže vyrobiť 15 až 20 percent elektrickej energie potrebnej na prevádzku budovy. Vykurovanie a priestorové chladenie zabezpečuje kombinácia využitia odpadného tepla z priemyselného chladenia a tepelných čerpadiel, no zoznam ekologických inovácií dopĺňa aj chodníková dlažba z recyklovaných PVC kábloch vytvorených chránenou dielňou na Slovensku či retenčné parkovisko vyrobené s pomocou drenážnej dlažby, ktorá má schopnosť zadržiavať vodu. Aj vegetačná fasáda a zelené strechy na predajni či na prístreškoch pre nákupné vozíky majú pre životné prostredie množstvo benefitov, lebo podporujú biodiverzitu a skvalitňujú ovzdušie v okolí. V poradí 81. predajňa Kauflandu potvrdzuje, že nakupovanie potravín môže ísť ruka v ruke s komfortom aj s udržateľnosťou.

* Porovnanie reťazca Kaufland s ostatnými reťazcami na slovenskom maloobchodnom trhu na základe výsledkov prieskumu Spotrebiteľského panelu GfK – YouGov o podiele vystavenia slovenských výrobkov realizovaného v júli 2024.

Informačný servis

Viac k témam: Nová predajňa, PR
Zdroj: SITA.sk – Kaufland otvoril v Šamoríne novú predajňu, na Slovensku ich má už 81 © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.