Nehoda v Motešiciach sa skončila tragicky, predchádzanie tatrovky sa stalo vodičovi osudným

Auto zišlo vľavo mimo vozovku, kde sa viackrát prevrátilo a ostalo stáť v poli na kolesách.

23.10.2024 (SITA.sk) – Tragický koniec mala dopravná nehoda, ktorá sa stala v utorok 22. októbra v poobedňajších hodinách došlo na ceste II/516 v katastrálnom území obce Motešice v Trenčianskom okrese.

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Petra Klenková, podľa zistení 59-ročný vodič osobného vozidla Suzuki pri predchádzaní nákladného vozidla Tatra v pravotočivej zákrute zišiel vľavo mimo cestu, následne strhol vedenie vpravo, dôsledkom čoho sa dostal s vozidlom do šmyku. Auto zišlo vľavo mimo vozovku, kde sa viackrát prevrátilo a ostalo stáť v poli na kolesách.

„Vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol. Vo vozidle sa okrem vodiča nachádzala 49-ročná spolujazdkyňa, ktorá neutrpela žiadne zranenia,“ popísala hovorkyňa s tým, že polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenie. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Dopravná nehoda, Tragická dopravná nehoda, trenčianska polícia
Zdroj: SITA.sk – Nehoda v Motešiciach sa skončila tragicky, predchádzanie tatrovky sa stalo vodičovi osudným © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.