Terrasy od VI Group: Nový rezidenčný projekt v Rači spája komfort mestského života s dotykom prírody

V srdci obľúbenej bratislavskej mestskej časti Rača vzniká nový rezidenčný projekt Terrasy, ktorý predstavuje spojenie moderného mestského bývania s krásou prírody.

23.10.2024 (SITA.sk) – V srdci obľúbenej bratislavskej mestskej časti Rača vzniká nový rezidenčný projekt Terrasy, ktorý predstavuje spojenie moderného mestského bývania s krásou prírody. Za týmto jedinečným projektom stojí renomovaný slovenský developer VI GROUP, a jeho cieľom je poskytnúť kvalitné a komfortné bývanie v malebnom prostredí račianskych vinohradov, so skvelým prístupom k mestským službám.

Široká ponuka bytov pre každého

V rámci projektu Terrasy je ponuka bytov navrhnutá s ohľadom na rozmanité potreby budúcich obyvateľov, pričom osobitná pozornosť sa venuje rodinám. Celkovo projekt ponúka 150 bytových jednotiek, rozdelených medzi tri budovy, z ktorých každá ponúka 50 bytov.

Charakteristickým znakom projektu je vyšší podiel priestranných bytov. Jednoizbové a dvojizbové byty ponúkajú kompaktné, no praktické riešenia, zatiaľ čo trojizbové a štvorizbové jednotky vynikajú veľkorysými výmerami a spálňami s vlastnou kúpeľňou, čo zvyšuje komfort pre väčšie rodiny.

Osobitnú pozornosť si zaslúžia penthousy, ktorých je v projekte iba šesť. Predstavujú exkluzívne bývanie s celkovou výmerou takmer 500 m². Tieto priestranné rezidencie ponúkajú veľké spálne s vlastnými kúpeľňami, rozsiahle terasy s panoramatickými výhľadmi na okolité vinohrady a Malé Karpaty. Táto kombinácia veľkorysých exteriérových a interiérových priestorov zaručuje maximálny komfort a súkromie pre svojich budúcich majiteľov.

Každý byt je vybavený lodžiou, terasou alebo predzáhradkou, čo umožňuje obyvateľom užívať si vlastný exteriérový priestor v maximálnom súkromí. Interiéry bytov sú navrhnuté s dôrazom na kvalitu – zahŕňať budú veľkoformátovú dlažbu a modernú sanitu od renomovaných výrobcov. Okrem toho sú byty vybavené technológiami, ako sú trojsklá, podlahové kúrenie a predpríprava na klimatizáciu, čím je zabezpečené pohodlné a energeticky úsporné bývanie počas celého roka.

Ekologický prístup a udržateľnosť

Terrasy prinášajú aj udržateľné riešenia, ktoré reflektujú súčasné trendy v stavebníctve a zároveň podporujú ekologickú zodpovednosť. Budovy sú navrhnuté s využitím zelených striech, ktoré prispievajú k zlepšeniu mikroklímy a zadržiavaniu dažďovej vody.

Vzhľadom na umiestnenie v prírode je v projekte dôraz kladený na minimalizáciu vplyvu dopravy na životné prostredie. Parkovanie je riešené predovšetkým v podzemných garážach, čím sa na povrchu vytvára viac priestoru pre zeleň a parky, ktoré obklopia budovy.

Ideálna lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou

Projekt je situovaný v obľúbenej mestskej časti Rača, v blízkosti Malých Karpát, čo ponúka široké možnosti pre aktívny život. Obyvatelia budú môcť využívať turistické a cykloturistické trasy vedúce do okolitých vinohradov a lesov. Napriek blízkosti prírody je projekt výborne dostupný aj mestskou dopravou – električková zastávka je len pár minút pešo od rezidencií, čo zabezpečuje pohodlný prístup do centra Bratislavy.

Rača zároveň ponúka kompletnú občiansku vybavenosť vrátane škôl, škôlok, obchodov a služieb, čo znamená, že všetko, čo potrebujete, máte na dosah ruky. Terrasy tak vytvárajú ideálne miesto pre tých, ktorí hľadajú pokojný domov v prírode bez toho, aby museli robiť kompromisy v prístupe k mestským výhodám.

Výstavba a termín dokončenia

Výstavba projektu Terrasy sa začne v treťom kvartáli roku 2025 a jej dokončenie je naplánované na prvý kvartál roku 2028.

Predaj bytov bol oficiálne spustený len pred niekoľkými dňami. V prípade záujmu o podrobnejšie informácie a možnosti rezervácie navštívte oficiálnu webovú stránku projektu https://www.terrasy.sk/

Developerom projektu Terrasy je spoločnosť VI GROUP, ktorá už takmer dve desaťročia formuje slovenský trh nehnuteľností a patrí medzi popredných developerov na Slovensku. Od svojho založenia v roku 2005 sa VI GROUP z malého rodinného podniku vypracovala na jednu z top desiatich developerských spoločností v krajine, pričom jej úspechy presahujú aj hranice Slovenska.

Informačný servis

Viac k témam: Bývanie, PR, rezidenčný projekt, Terrasy
Zdroj: SITA.sk – Terrasy od VI Group: Nový rezidenčný projekt v Rači spája komfort mestského života s dotykom prírody © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.