Liam Payne nechal izbu v hoteli Casa Sur Palermo zničenú. Takto vyzerala izba, v ktorej trávil posledné hodiny života

foto: instagram.com/ Casa Sur Palermo

foto: instagram.com/ Casa Sur Palermo

Liam Payne bol spevák, ktorý si získal srdcia miliónov fanúšikov po celom svete. Ako člen slávnej skupiny One Direction sa preslávil svojím talentom a charizmou. Zomrel pádom z okna hotela Casa Sur Palermo v Buenos Aires. Po rozpade skupiny sa úspešne venoval sólovej kariére, počas ktorej vydal niekoľko hitov. Okrem hudby bol známy spoluprácou so značkami ako Hugo Boss.

Zanechal za sebou syna a mnoho fanúšikov, ktorí oplakávajú jeho stratu. Ako sa Liamova kariéra vyvíjala a aký bol jeho vplyv na hudobnú scénu?

Liam Payne
foto: instagram.com

Liam Payne zomrel vo veku 31 rokov pádom z okna hotela Casa Sur Palermo

One Direction, v zložení Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan a Liam Payne, vznikli v roku 2010 v súťaži “The X Factor”. Skupina sa rýchlo stala fenoménom a získala si milióny fanúšičiek a fanúšikov po celom svete. Po rozchode skupiny v roku 2015 sa Liam sústredil na sólovú kariéru, pričom jeho debutový album „LP1“ vyšiel v roku 2019.

Britský spevák a bývalý člen svetoznámej skupiny One Direction, tragicky zahynul po páde z tretieho poschodia hotela v Buenos Aires. Polícia v Argentíne potvrdila, že k incidentu došlo na ulici Costa Rica v štvrti Palermo. Spevák mal iba 31 rokov a jeho smrť zasiahla milióny fanúšikov po celom svete.

Liam Payne po One Direction pokračoval v sólovej kariére

Liam Payne nielenže úspešne nadviazal na slávu, ktorú získal s One Direction, ale vydal aj niekoľko úspešných singlov. Jeho debutový singel „Strip That Down“ sa stal hitom a upevnil jeho pozíciu ako sólového umelca. V priebehu rokov vydal ďalšie piesne, vrátane „Bedroom Floor“ a duet s Ritou Orou „For You“ pre soundtrack k filmu „Fifty Shades Freed“.

Liam Payne
foto: instagram.com

Spevák mal syna Beara, ktorý sa narodil v roku 2017, a ktorého matkou je speváčka Cheryl Cole. Hudobník sa okrem hudby venoval aj módnemu priemyslu, keďže sa stal tvárou značky Hugo Boss v roku 2019.

Tesne pred smrťou nenaznačovalo nič tomu, žeby sa mala stať nejaká tragédia. Liam dokonca zverejnil pohodové video z Argentíny s popisom, že si Argentínu užíva.

Prečítajte si aj: Liam Payne si pred smrťou užíval Argentínu. Potom sa malo všetko zmeniť. Toto je jeho posledné video

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.