Angus T. Jones, známy ako Jake Harper zo seriálu Dva a pol chlapa, dnes žije život mimo hereckej kariéry. Vôbec by ste ho nespoznali

foto: youtube.com

foto: youtube.com

Meno Angus T. Jones možno nie je známe všetkým, ale jeho tvár poznajú milióny divákov po celom svete. Tento talentovaný herec stvárnil postavu Jakea Harpera v populárnom americkom sitcome Dva a pol chlapa. Táto rola mu priniesla slávu i veľký finančný úspech. Napriek tomu, že sa stal jedným z najlepšie platených detských hercov, Angus sa časom rozhodol pre zásadnú zmenu vo svojom živote. Dnes, vo veku 31 rokov, sa jeho život uberá úplne iným smerom. Prečo sa rozhodol stiahnuť z verejného života a čo plánuje do budúcnosti?

Život Angusa T. Jonesa mimo herectva

Angus T. Jones začal svoju hereckú kariéru už ako dieťa. V šiestich rokoch si ho všimli filmári a získal svoju prvú filmovú rolu. O dva roky neskôr sa stal súčasťou sitcomu Dva a pol chlapa, ktorý ho preslávil po celom svete. Seriál bol obrovským hitom, ktorý si získal milióny fanúšikov. Jake Harper, ktorého stvárňoval, sa stal jednou z kľúčových postáv celého seriálu. Angus bol vďaka tomu považovaný za jedného z najlepšie platených detských hercov.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.