Pravda o smrti Sebastiána († 21) pri Kútoch vyplávala na povrch: Muž chcel zahladiť stopy, našli dôkaz v jazere

foto: facebook.com/ koláž: novinkov.cz

foto: facebook.com/ koláž: novinkov.cz

Nedeľný ranný incident, ktorý sa odohral medzi Kútmi a Brodským, zanechal hlboké rany v komunite a šokoval širokú verejnosť. Po tragickej zrážke s autom zomrel len 21-ročný Sebastián, mladík plný života a plánov do budúcnosti.

Zodpovedný vodič, namiesto toho, aby poskytol prvú pomoc a privolal záchranné zložky, z miesta nehody ušiel a pokúsil sa zahladiť dôkazy. Polícia napriek tomu dokázala rýchlo zakročiť, čo odhalilo nové šokujúce skutočnosti o tomto hroznom prípade. Prečo však k takému tragickému vývoju vôbec došlo a čo k tomu viedlo?

Čo sa stalo v kritických momentoch po nehode a aký osud čaká vinníka? Aké sú reakcie rodiny a priateľov obete, ktorí nemôžu uveriť tomu, čo sa stalo?

Sebastián sa v skorých ranných hodinách vracal domov po večeri strávenej s priateľmi. Bol známy ako mladík, ktorý mal pred sebou celý život. „On sa tam bol zabaviť s kamarátmi a šiel rovno domov. Až neskôr sme sa dozvedeli, čo sa stalo. Nemôžem tomu uveriť. Sebastián bol skvelý chalan, vždy usmiaty a plný elánu,“ uviedol jeho kamarát. Strata mladého života zasiahla nielen rodinu, ale aj široký okruh jeho priateľov. „Rodina ho nesmierne milovala, bol pre nich všetkým,“ dodal ďalší blízky priateľ.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.