Jan Bendig šokuje. So svojím partnerom chce dve deti. Jedno adoptované a jedno biologické. Ako to chcú dosiahnúť?

foto: infozona.sk/ koláž: novinkov.cz

foto: infozona.sk/ koláž: novinkov.cz

Jan Bendig, český spevák známy nielen vďaka svojej hudobnej kariére, ale aj otvoreným postojom k životným otázkam, prehovoril o plánoch do budúcnosti so svojím partnerom Lukášom Rejmonom. Dvojica je vo vzťahu už niekoľko rokov a ako sami priznali, radi by v budúcnosti vychovávali deti. Bendig by si želal dve – jedno biologické a druhé adoptované.

Narážajú však na problém s českou legislatívou, ktorá párom rovnakého pohlavia adopciu neumožňuje. Ako vníma spevák tieto prekážky a čo pre nich znamená túžba po rodine? Aký je jeho názor na aktuálne zákony a čo si myslí o výchove detí v takýchto rodinách?

Český spevák Jan Bendig (30) je vo vzťahu so svojím manažérom Lukášom Rejmonom už niekoľko rokov a obaja majú jasnú predstavu o tom, čo by ich vzťah ešte viac upevnilo. V nedávnom rozhovore pre portál eXtra.cz Bendig prezradil, že s partnerom túžia po deťoch, ktoré by im priniesli do života ďalšiu radosť a naplnenie. Bendig, ktorý je známy svojou otvorenosťou, priznal, že by chcel mať dve deti – jedno biologické a jedno adoptované.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.