Neuveriteľná postava Gordona Ramsaya. Má 57 rokov ale je v kondícii, ktorú mu môžu závidieť aj 30-roční muži

foto: instagram.com

foto: instagram.com

Gordon Ramsay, svetoznámy šéfkuchár s reputáciou prísneho a nekompromisného lídra, nedávno zaujal svojich fanúšikov nielen svojimi kulinárskymi schopnosťami, ale aj pozoruhodnou fyzickou kondíciou vo veku 57 rokov. Vo svojich príspevkoch na sociálnych sieťach zdieľal fotografie, ktoré odhalili jeho vyšportovanú postavu, čo vyvolalo okamžité reakcie obdivu a chvály zo strany priaznivcov. Ramsay dokazuje, že disciplína v kuchyni sa dá úspešne uplatniť aj pri starostlivosti o vlastné telo. Aký je však príbeh za jeho fyzickou transformáciou?

Kým Ramsay bol vždy energický a zanietený, teraz ukazuje, že jeho zameranie na fyzickú kondíciu je rovnako intenzívne ako jeho vášeň pre varenie. Čo ho priviedlo k tejto zmene a aký vplyv na jeho život mala fyzická príprava? Dokáže sa aj v náročnom pracovnom tempe udržať fit a aktívny?

Gordon Ramsay nedávno zaujal miesto na obálke prestížneho magazínu Men’s Health UK, kde hovoril o svojich osobných výzvach, ktoré ho priviedli k ešte väčšiemu dôrazu na fyzickú kondíciu. Šéfkuchár otvorene prehovoril o nepríjemnej nehode, po ktorej mal dočasné problémy s každodennými aktivitami, ako napríklad obliekanie nohavíc. „Bolo to pre mňa frustrujúce obdobie, keď som nemohol robiť bežné veci,“ priznal Ramsay. Jeho disciplína v oblasti fitness mu však pomohla nielen pri rekonvalescencii, ale aj pri zvládaní náročného tempa pracovného života.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.