Vo Veľkej Lomnici sa strhla hromadná bitka rodín priamo v strede dediny. Ľudia po sebe hádzali kamene či pracovné nástroje

foto: youtube.com

foto: youtube.com

V piatok ráno zasiahla pokojnú obec Veľká Lomnica (okres Kežmarok) dramatická udalosť, ktorá prekvapila miestnych obyvateľov. Na verejnom priestranstve v blízkosti miestnej školy došlo k násilnému konfliktu, ktorý svojou intenzitou a priebehom šokoval všetkých svedkov. Vzduchom lietali kamene a pracovné nástroje, zatiaľ čo muži, ženy i deti sa zapojili do fyzického stretu. Čo viedlo k tomuto nebezpečnému a nepredvídanému incidentu?

Bitka pred školou

Bitka sa začala v skorých ranných hodinách, keď sa ľudia z obce pripravovali na bežný deň. Deti smerovali do školy, keď sa náhle spustil násilný konflikt. Podľa dostupných informácií mal incident rodinné pozadie, pričom išlo o spor medzi členmi rodiny Pištovcov. „Časť rodiny žijúca v osade prišla za svojimi príbuznými, ktorí bývajú v dedine,“ uviedol jeden z účastníkov. Rýchlo došlo k fyzickému stretu, kde sa ako zbrane použili lopaty, sekery a iné nástroje.

Eskalácia konfliktu sa neobmedzila len na slovné útoky, ale napätie sa rýchlo zvrhlo do brutálneho násilia. V zápale boja sa jeden z útočníkov pokúsil vrážať autom do skupiny ľudí. Jeho konanie však zastavila nehoda, keď sa vozidlo zrazilo s iným autom. Situácia sa vyvinula natoľko dramaticky, že si vyžiadala zásah polície, ktorá prišla na miesto s desiatimi vozidlami a za prítomnosti dvoch sanitiek.

Pokračovanie článku a video nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.