Finančná správa dostala výhražný e-mail, pre bombovú hrozbu prehľadávajú jej objekty

Bombový poplach je aktuálne preverovaný a dokazovanie je v rukách orgánov činných v trestnom konaní, ktoré skúmajú elektronické stopy, ktoré páchateľ zanechal.

28.8.2024 (SITA.sk) – Finančná správa SR prosí verejnosť o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami, ktoré spôsobili prebiehajúce kontroly v jej budovách.

Ako informoval hovorca daniarov Daniel Súkup, na call centrum finančnej správy bol totiž v utorok 27. augusta vo večerných hodinách doručený výhražný e-mail s informáciou o hrozbe bombového útoku v nešpecifikovaných budovách finančnej správy.

Krízovú situáciu sme v nočných hodinách začali riešiť v súčinnosti s ozbrojenými zložkami Policajného zboru,“ uviedol Súkup s tým, že kontroly objektov pokračujú aj počas stredajšieho dňa. V objektoch, kde bola ukončená prehliadka s negatívnym výsledkom, je podľa hovorcu zabezpečená prevádzka v štandardnom režime.

Súkup dodal, že bombový poplach je aktuálne preverovaný a dokazovanie je v rukách orgánov činných v trestnom konaní, ktoré skúmajú elektronické stopy, ktoré páchateľ zanechal.

Viac k témam: bombové hrozby, Bombový poplach
Zdroj: SITA.sk – Finančná správa dostala výhražný e-mail, pre bombovú hrozbu prehľadávajú jej objekty © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.