Fanúšikovia Taylor Swift sú pobúrení, Trump ju mal zneužiť na politickú propagandu

Fanúšikovania speváčky Trumpa obvinili zo šírenia dezinformácií.

21.8.2024 (SITA.sk) – Bývalý prezident USA a republikánsky kandidát pre nachádzajúce prezidentské voľby Donald Trump pravdepodobne nepravdivo naznačil, že má podporu americkej speváčky Taylor Swift.

Trump zverejnil odkaz „Akceptujem!” spolu s obrázkami, ktoré boli prevzaté z iných účtov sociálnych médií. Zdá sa, že mnohé boli vytvorené pomocou umelej inteligencie. Informuje o tom portál BBC.

Jedna opätovne zverejnená fotografia napodobňovala plagát náboru do americkej armády počas prvej svetovej vojny, pričom namiesto tváre strýka Sama je tvár Taylor Swift s textom: „Taylor chce, aby si volil Donalda Trumpa“.

Fanúšikovania speváčky Trumpa obvinili zo šírenia dezinformácií. Taylor Swift sa nevyjadrila, koho v amerických prezidentských voľbách, ktoré budú v novembri tohto roka, podporuje. V roku 2020 však podporila demokratov. Trumpa v období, keď bol prezidentom, kritizovala.

Viac k témam: Americká speváčka, Bývalý prezident USA, Zahraničie
Zdroj: SITA.sk – Fanúšikovia Taylor Swift sú pobúrení, Trump ju mal zneužiť na politickú propagandu © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.