Rytmus sa vyjadril, ako by reagoval, ak by sa jeho syn chcel preoperovať na ženu, či bol homosexuál. Prekvapil množstvo svojich fanúšikov

foto: instagram.com

foto: instagram.com

Patrik “Rytmus” Vrbovský, známy slovenský raper, opäť vzbudil pozornosť verejnosti svojimi vyjadreniami. Tentokrát sa dotkol témy, ktorá je mnohým ľuďom blízka a zároveň citlivá. Ide o otázku sexuality a rodovej identity. Rytmus, ktorý sa nikdy nevyhýbal vyjadrovaniu svojich názorov, sa rozhodol otvorene prehovoriť o svojich postojoch k tejto téme, a to konkrétne v kontexte jeho syna Sanela.

Rytmus sa v nedávnom príspevku na sociálnych sieťach venoval otázkam svojich fanúšikov, pričom jedna z nich sa týkala možnej sexuálnej orientácie a rodovej identity jeho syna. Fanúšik sa rapera spýtal, ako by reagoval, keby sa jeho syn rozhodol pre zmenu pohlavia alebo priznal k inej sexuálnej orientácii. Rytmus na túto otázku odpovedal s rozvahou a úprimnosťou a niektorých svojich fanúšikov aj zaskočil. Rešpektoval by známy reper, ak by jeho syn patril do komunity LGBT+ ľudí?

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.