Tréner Gejdoš označil finálovú jazdu Grigara ako úžasnú. Sám nevie, čo sa stalo v trinástke (foto)

„Je to fantázia. Top 6 je to pekné umiestnenie, ale Kubo má na viac,” vyhlásil.

1.8.2024 (SITA.sk) – Tréner Jakuba Grigara po piatej priečke v semifinále olympijskej súťaže kajakárov na olympijských hrách v Paríži vedel, že jeho zverenec ešte má rezervy. Tie sa mu podarilo odstrániť, vo finále zajazdil čisto, ale napokon z toho bola len” 6. priečka.

Viac o téme: Letná olympiáda v Paríži 2024

„Kubo je skúsený pretekár a má odrobené, verí si a týmto spôsobom. Bol v pohode a tešil sa na preteky,” vravel Stanislav Gejdoš medzi semifinále a finále.

„Šieste miesto je pekné, berieme to všetkými desiatimi. Dnes však mohol vyhrať. Bol dobre pripravený a na preteky má dobrú hlavu. V športe sa to stáva, aj keď sme z toho smutný,” pokračoval.

Grigarova finálová jazda bola podľa neho úžasná. „Ani neviem povedať, čo sa stalo v trinástke. Som presvedčený, že tam bola strata viac ako dve sekundy,” skonštatoval.

Na medailu to síce jeho 27-ročnému zverencovi nestačilo, je potrebné však poznamenať, že tretíkrát bez prerušenia bol v olympijskom finále v elitnej šestke. „Je to fantázia. Top 6 je to pekné umiestnenie, ale Kubo má na viac,” vyhlásil.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Jakub Grigar na letnej olympiáde v Paríži (fotografie)

Viac k témam: LOH Letné olympijské hry 2024 v Paríži, Paríž
Zdroj: SITA.sk – Tréner Gejdoš označil finálovú jazdu Grigara ako úžasnú. Sám nevie, čo sa stalo v trinástke (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.