Tragédia vo vodnej nádrži: Daniel prišiel o život v plytkej vode. Svedkovia hovoria o mrazivých chvíľach. Zanechal po sebe manželku a dieťa

foto: facebook.com

foto: facebook.com

V sobotu popoludní (20. 7.) došlo na známom prírodnom kúpalisku neďaleko Rimavskej Soboty k tragédii. Dvaja priatelia sa rozhodli využiť teplé počasie na kúpanie vo vodnej nádrži Teplý vrch, čo sa však pre 38-ročného Daniela skončilo fatálne.

Dvaja kamaráti v strednom veku sa vybrali okúpať do vodnej nádrže. Podľa informácií z Rimava.sk jeden z nich spozoroval, že jeho kamarát vo vode skolaboval a začal sa topiť. Neváhal a skočil za ním, aby ho vytiahol na breh, kde okamžite začal s oživovaním.

Ako pre vobraze.sk uviedol jeden z majiteľov rekreačného strediska, k nešťastiu došlo medzi štvrtou a piatou hodinou poobede, len tri metre od brehu. Na miesto bola okamžite privolaná záchranná služba, ktorá vyslala aj vrtuľník. 38-ročného Daniela sa snažili oživiť približne hodinu. “Resuscitácia trvala dlho, pravdepodobne preto, že cítili pulz,” vysvetlil pre noviny.sk jeden z návštevníkov kúpaliska.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.